torstai 26. heinäkuuta 2012

Syyhyävät sormet

Nyt on meikäläinen aivan selvästi "vaan ollut" liian pitkään kun alkaa olla tarve tehdä asioita ;) *hihii*

Löysin tälläisen pullon korissa ja oli AIVAN PAKKO maalata kori valkoiseksi ;)
Pulloa en saanut korista pois maalauksen ajaksi.Kiva huomata että tänne blogini pariin eksyy lisää lukijoita koko ajan. Olette todella tervetulleita.
En olisi koskaan uskonut että näin kävisi. Aloitin bloggaamiseni ihan vaan kun olin "terapian tarpeessa". Kohta tätä minun "terapiaa" on kestänyt vuoden verran!! Kyllä se aika vierähtää. Taidanpa pitää sit taas pienet arpajaiset :D . Toivottavasti voin tarjota teille jotakin tämän blogin avulla. Jos teillä jotakin mistä haluaisitte minun kirjoittavan ja kertovan niin ehdotuksia saa antaa. En ole mahdoton ;).

Aloitin muuten taas kutomaan niitä talvella kutomiani "varrellisia" joista kerroin täällä. Valkoiset jo kudottu,harmaat valmistumassa ;).

Eilen esille raahaamani pyöreä pöytä taitaa saada muodonmuutoksen, kunnollisen sellaisen. Pöydänpinta ei ole suora, joten taidan tehdä siitä sellaisen "klaffi" mallisen. Mahtuupahan pieneenkin paikkaan ;)

Viikonloppu lähestyy....tuli muuten sitten vettä taivaalta taas eilen :(. No olipahan päivällä kaunista.
'
Oikein mahtavaa torstaita kaikille kyläilijöille!
Kiitos ihanista kommenteistanne.

P.S kysely TV-kaapistani miten lopputulos tuollainen. Hiottu ainakin 4 kertaa. Aloitettu karkealla hiomapaperilla ja siirretty hienompaan. Maalia 3-4 kerrosta pintaan. Kova oli työ mutta olen itsepäinen enkä antanut periksi ;) *hihii*


Halauksin

9 kommenttia:

 1. Kiva tuo pullokori maalattuna ja nuo ruosteiset myrskylyhdyt on vastustamattomia, itselläkin on niitä pari. Ja ed.postauksen tuoli on ihana juuri tuollaisenaan! On se niin mukavaa kun voi jakaa inspiraatioita blogissa muiden kanssa ja kauniita kuvia...sinun on yksi tällainen!
  Iloista päivää sinulle♥

  VastaaPoista
 2. Kauniita esineitä!
  Itse tykkään lueskella blogeista juurikin näitä tuunailuja, tietty käsitöitä ja yleiskuvia sisätiloista.

  VastaaPoista
 3. Kyllä se valkoinen maali vaan tekee ihmeitä ja itseäkin jo huvittaisi tarttua maalisutiin. Pakko se on jotain pientä näperrellä koko ajan! :D

  VastaaPoista
 4. Komppaan Jenniä, jotain pitää olla koko ajan "vireillä" ;)
  Tykkään blogistasi juuri näin, minusta on ihana katsella kauniita kuviasi sisustuksista, asetelmista, tuunauksista jne jne.
  Iloista viikonloppua!!

  VastaaPoista
 5. Mäkin tykkään blogistasi juuri tälläisenä. Ja olen niin tykästynyt tähän blogiin, että ihan joka postaus täytyy lukea :D

  VastaaPoista
 6. Valkoinen maali..sitä voi tunkea ihan mihin vaan..jatka samaan malliin vaan..kiva lueskella juttujasi ja katsella kuvia ja imeä visioita!

  VastaaPoista
 7. Mullakin olis pari tuollaista pullokoria...taas tuli hommalistaan lisää tunattavaa:)
  Blogeista saa kyllä paljon ideoita ja erityisesti positiivista oloa ja iloa! Onni on ihanat blogiystävät♥ Haleja ja hymyjä <3

  VastaaPoista