sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

No niin, eilen sain sitten yhden maton pestyä oltuamme rannalla. Maton koko oli  huimat 50 x 70 cm. Minulle kyllä naurettiin urakkani johdosta mutta voin kertoa teille että se oli työn takana saada se kuurattua. Mutta minähän en periksi anna. Tarkoitus olisi saada vielä muutama matto pesastua. Kun sitten kesän jälkeen muutamme taas kotiin ja olen saanut lattiat laitettua kotona, on ihana tuoksu huushollissa kun lattialla on puhtaat matot jota on mäntysuovalla pesastu :)

Hieman lähikuvaa munakaapistani

Shabbattu munakaappi

Herrat C & W Hangossa kanuunan päällä

Muutama vuoka lasikipossa

On se Suomen kesä hieman erikoinen tänä vuonna. Eilen paistoi aurinko mutta välillä kuului ukkosen jyrinä lähestyvän ja pivet ilmesyivät. Mielestäni sateet saisivat jo loppua joksikin aikaa ja aurinko saisi luvan paistella. En minä mikään auringonpalvoja ole mutta minun pitäisi päästä marjastamaan eikä sitä oikein sateessa voi tehdä ;).
Käyttekö te marjassa ja sienestämässä?! Minä otan talteen kaikkea mitä luonto meille tarjoaa syötäväksi. Talvella on kiva kun voi leipoa mustikka- tai puolukkapiirakkaa tai tehdä vispipuuroa.

Kohta alkaa isännän loma. Tarkoitus on olla sitten koko perheen voimin mökillä lukuun ottamatta sitä vanhempaa joka on kesätöissä. Kuun puolessa välissä suuntaamme kohti Imatraa ja minä Lappeenrantaan luokkakokoukseen :) Pitääkö sellaiseen raahata valokuva-albumeita tai kuvia mukaan?! En ole koskaan vielä ollut luokkakokouksissa.
Meidän kahden nuorimmaisen kummit täyttävät elokuussa samana päivänä vuosia. Heille pitäisi kehitellä jotain synttärilahjaksi. Mitä minä heille kehitän en sitten voi näyttää tai kertoa tässä blogissa sillä meidän pikku herran kummmitätä A käy lukemassa blogiani ;) Että terkkuja vain sinne Lohjalle :)
Meillä on meneillään ukon kanssa,sen pienimmän, vieroitus vaipasta. Kaikki alkoi hyvin puolisen vuotta sitten mutta sitten tuli takapakkia. Nyt maalla olen onnistunut saamaan hänet pisumaan luontoon kun hätä iskee ;).
Onko teillä ollut taistelua vaipasta luopumisesta?!?!

Eilen minulta kysyttiin olenko joutunut poimimaan paljon punkkeja koirasta tai meistä itsestä. Koko kesän aikana olen vain kahdesti poiminut koirasta pois punkin. Eli minusta aika vähän kun on sanottu että nyt on kunnon punkki vuosi. Miten on teidän kanssa? Onko monta punkki kohtaamisia ollut?
Tänään meillä ei ole suunnitelmia C:n kanssa. Katsotaan mitä päivä tuo tullessaan :)

Kiitos kun käväisette kylässä :)
Kiva kun jätätte viestejä/kommentteja. Tälläiselle "mökkihöperölle" tulee hyvä mieli lukea niitä.

Toivotan nyt teille kaikille oikein mahtavaa ja aurinkoita sunnuntaita!!
3 kommenttia:

 1. Kiitos vierailusta ja loman toivotuksista=)
  Kyllä minäkin kerään ihan vaan niin paljon kuin pystyn,mustikoita.Puolukkaa meillä menee aika vähän.Vispipuuro ei Vernerille maistu.Mutta sen varran on puolukkahilloa oltava,jotta saa joskus ruoan kanssa.Sieniä myös kerätään ja enimmäkseen sienisalaattia tehdään.Metässä onkin mukava kuljeskella.Kunhan on ensin sumuttanut itsensä täyteen hyönteismyrkkyä=)Mukavaa kesän jatkoa myös sinne teille.Toivotaan paljon aurinkoa loppu kesään.

  VastaaPoista
 2. Your little egg cabinet is adorable! We hardly have any ticks this year, but the fleas are the worst I've seen - we can't keep them off the dogs, no matter what we treat them with or how many times we bathe them.

  Have a blessed day!
  Angie @ Knick of Time

  VastaaPoista
 3. Ihana munakaappi tuunailu:)Meidän koiruus on välttynyt onneksi punkeilta kokonaa, käytän sitä apteekin liuosta niskaan, suosittelen kestää ainakin kuukauden punkkisuoja kerrallaan.
  Tosiaan aurinko jo kaipaisi, edes pikkiriikkisen:)
  Ilona

  VastaaPoista