keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Josko siirtelisi heiman huonekaluja?!?!

Tiedättekö tunteen kun yllättäen iskee halu siirrellä huonekaluja,vaihtaa järjestystä huoneessa?!
Meikäläisellä iski sellainen fiilis TAAS. Tällä kertaa kohteena makuuhuone ;). Pelkään pahoin että tuo avomieheni ei siihen hevillä suostu. Minkähän takia miehet aina kitisee ja vikisee kun heiltä kysyy apua huonekalujen siirtelyssä?! Meillä ainakin joudun pitämään pitkät neuvottelut ennen kuin sitten pitkin hampain ukko tarttuu huonekaluihin kanssani ;)
Hänellä sattuu olemaan kokonaiset 2 päivää vapaata ennen juhannuksen pitkää työputkea. Niin että kerkiän kyllä ylipuhumaan hänet. Ja jos hän kieltäytyy täysin auttamasta, voin yrittää ylipuhua vanhemman pojista :)


Torstaina olisi sitten tarkoitus taas pakata auto ja suunnata kohti Tenholaa ja mökkiä.
Siellä minua odottaa ikkunoiden kittaus. Mökin ikkunoiden kiitti alkaa olemaan niin haurasta että on jo aikakin vaihtaa ne. Jotenka aurinkoa toivotaan juhannusviikonlopuksi.
Tässä muutama kirppislöytö joka tein. Joista yhden meinaan hieman tuunata ;)Oikein mahtavaa päivää kaikille blogissa vieraileville!!

Halauksin,
2 kommenttia:

  1. Toivottavasti ylipuhuminen onnistuu;) Kivoja löytöjä ja mikähän tuo mielenkiintoinen aarre edellisessä postauksessa? Mukavaa Juhannusta!

    VastaaPoista