keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Nyt jo keskiviikko

Hei vaan kaikille!
Kylläpä aika rientää. Nyt jo keskiviikko. Vai johtuisiko se siitä että tiistai oli ensimmäinen arkipäivä tällä viikolla, että sen takia aika tuntuu hurahtavan ohi silmissä?!?!
Minulla aika tuntuu yleensä pitkältä istuessani kotona 24/7 kun olen sairaslomalla. Minultahan puuttuu kaikki "normaalit" rutiinit kuten esimerkiksi töihin lähtö.... No minun töihin lähtö ja töistä tulo voi osua aivan mihin vuorokauden aikaan tahansa, että mitkään normaalit työajat minun työssäni ei ole.
Kotona istuessa sitä miettii ja pähkäilee kaikkea. nyt on silmääni pistänyt olohuoneessa ruokapöydän yläpuolella oleva hylly. Se ei niin kuin puhuttele. Nyt olisi vaihdettava tavaroita tuohon hyllyyn. Ihan mitä vain ei uskalla hyllyllekään laittaa. Ne teistä jotka olette jo jonkin aikaa seuranneet blogiani muistatte varmaan että minulla on yöaikaan tipahdellut tavaroita jostain kumman syystä hyllyiltä alas :(.Tältä tämä hylly tällä hetkellä näyttää......mitähän keksisin tuonne laittaa?!?! Ehkä pitäisi piipahtaa kirpparille kun se muutaman tunnin kuluttua aukee,josko sieltä löytyisi jotain kivaa ;)
Sain Kookokselta blogilla Siellä Missä Sydän tunnustuksen. Kiitoksia mielettömän paljon. (Hänen blogiin pääset klikkaamalla blogin nimeä)
Alanpa tässä miettimään kenelle sen jaan. Tunnustus tulee jakaa viidelle(5) blogille jolla alle 200 lukijaa.
Nyt olisi aika kupposelle kahvia,istuskella nojatuolissa ja pähkäillä sisustamista. myöhemmin istun alas läppärin ääreen ja vierailen ihanissa blogeissa joita seuraan. Ehkäpä sieltä saisi jotain inspiraatioita kotiin tuotavaksi :)
Oikein mukavaa keskiviikkoa kaikille.
Ja te uudet lukijat, kiva kun olette tulleet seuraani. Toivottavasti viihdytte ja ehkä joitain inspiraatioita taikka ideoita saatte mukaanne. TERVETULOA !

2 kommenttia:

 1. Paljon onnea tunnustuksesta, ihan oikeaan paikkaan se tulikin :)
  Kauniita vanhoja tavaroita sieltä hyllyltä löytyy nytkin, mutta kyllä on ihana kirppikselläkin käydä, ties mikä aarre siellä odottaa :)
  Itsekin monta romu-aarretta löytänyt...
  Tosiaan nämä ihanat blogit ispiroi kovasti...
  Paranemisterkut sinulle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia :)
   Minusta on kiva käydä kirppiksillä tutkailemassa josko sieltä löytyisi jotain kivaa ehkäpä tuunattavaksi ;)
   Päivä kerrallaan ja hiljaa hyvä tulee. Enköhän kohta saa selkäni kuntoon

   Poista