tiistai 3. huhtikuuta 2012

Kuin olisi maantiejyrän alle jäänyt

Hei kaikki ihanaiset!
Viikonloppu meni hujauksessa. Messuilta tuli kotiin niin paljon ideoita. Ongelma vaan on nyt se, että minun pihani on aivan LIIAN pieni ;) Eipä hätää , veljeni mökin piha on kokemassa uudistusta ja vastuu siitä on annettu minulle :)
Olin eilen fysioterapiassa taas vaihteeksi. Olo on kuin olisi jäänyt maantiejyrän alle. Alaraajat eivät oikein tahdo toimia niin kuin minä haluan että ne toimisivat. Joka ikinen solu särkee ja paikat jäykistyneet!! Ei voi mitään, jos minusta olisi tarkoitus vielä tullataas ihminen on minun vaan kärsittävä  :(

Ensi viikolla julkaisen sitten pienen GiveAwayn tässä blogissani kanssa, vaikka alunpein oli vain tarkoitus julkaista se ruotsinkielisessä blogissani. Silmät siis auki arvon rouvat/neidit :)

Blogini hiljenee pääsiäiseksi, sillä olen menossa viettämään pääsiäistä mökille poikien kanssa.

Nyt olisi sitten keskittävä tekemistä sisällä sillä tuolta taivaalta on nyt kahden päivän aikana satatnut lunta, joka on TAAS peittänyt kukkapenkkini :(.

Kaikki uudet lukijani toivotan sydämelliseti tervetulleiksi. Toivottavasti viihdytte ja jaksatte käväistä kylässä. Ehkäpä saatte jonkun idea mukaanne :D

Oikein mukavaa tiistaita teille kaikille
7 kommenttia:

 1. Outs,voima halaus <3 Minun selkä on huonossa kunnossa...täytyis taas tuota käydä lääkärille näyttämässä mut ei huvita kun tuo viimeksi pisti minut suoraan sairaalaan,ei siellä oo kivaa kun ne pistää semmoiset lääkkeet että olo on karsea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia<3.
   Ei se ole ollenkaan kiva kun selkä reistailee :(
   Minun haaveeni on että pääsisin joku kaunis päivä näistä lääkkeistä. Tai ainakin että pärjäisi tavallisilla reseptivapailla kipulääkkeillä :). No toivossa hyvä elää. Kun vika kuulema sellainen jonka kanssa saan luvan elää suvassa sovussa lopun elämän :(
   Oikein mega iso hali sinulle ja koita jaksella selkäsi kanssa vaikka helppoa ja mukavaa se ei ole

   Poista
 2. Hei, niitä puutarhaideoita voi lähettää minullekin :) :) . Täytyykin ottaa sinuun yhteyttä kun mietin muutamia ongelmakohtia mökillä :D .

  Voi ei, tiedän täysin mitä on selkäkipu! Toivottavasti löydät avun, minulla auttoi vain aika ja sitten ortopedinen osteopaatti. Minulla oli välilevyn pullistuma.

  Rauhallista ja kaunista Pääsiäistä pesueellesi, me menemme myös mökille kokkoa polttamaan ja rauhoittumaan .

  VastaaPoista
 3. Pullistumaa täälläkin. Hermojuuri jumissa,surkastunut välilevy sekä muita lapsena harrastamieni lajien "aiheuttamia" kremppoja ;)
  päivä kerrallaan odotellessa sitä kivutonta päivää ;)
  Kysele ihan vapaasti jos jotain ajatuksia pihan suhteen tarvitset :)
  Oikein mukavaa ja rauhallista pääsiäistä sinulle ja perheellesi. Nauttikaa siitä luonnonrauhasta. Minä ainakin ajattelin istahtaa kannolle ja kuunnella lintujen laulua ja vaan olla,jos siis sää sallii ;)

  VastaaPoista
 4. Voi, kivut on inhottavia varsinki ko se on selekä, joka kantaa koko kroppaa, mennee välillä ihan kokonaan toimintakyvyttömäksi :/ Voimia! <3
  Mie syön selkään nyt vain Arthryl-tabletteja, en pysty...
  (oikia olkapää ei kestä ihan vielä paljoa kirjotusta)
  ...niin kirjottaa koko piiiitkää ja kivuliasta selkähistoriaa mutta tuo Arthryl auttaa mulle muttei auta kuulema kaikille :/
  ja mie kävin olkapääleikkauksessa 19.pv, vihdoinki pääsin sinne pitkän ootuksen jäläkeen :D Nyt on tietekki vielä leikkauskipuja ja jumppakipuja mutta eikhän se siittä tuo olkapää tokene muutaman kuukauen kuluttua :)
  Kesää täälläki ootellaan ko kuuta nousevaa ku ei oo voinu möyriä omalla pihalla moneen kesään tuon olkapään takia :)

  Voimia vielä ja mukavia puutarhasuunnitteluhetkiä <3
  Mukavia ja ihania postauksia sulla täällä :) en vaan oo saanu aikaseksi kommentoija :/

  VastaaPoista
 5. Vai pääsit sitten vihdoin leikkaukseen. Toivottavasti ei ihan hirveitä kipuja sinulla.
  Meikäläisen pilleri lista on aikamoinen ja kokeiltu on aika monta eri sorttista pilleriä. Välillä tuntuu kun olisi lääketehtaiden koekaniini ;)
  No eikähän se ajan kanssa,ehkä. Ortopedi tosin sanoi että;onnea lopun elämällesi kipujen kanssa. Ei tuo meinaa puukkoa minuun laittaa.
  Toivottavasti tänä kesänä pääset kukkapenkkien kimppuun.
  Voimia sinulle toipumisesi kanssa

  VastaaPoista
 6. Kiitos <3 kivut on erilaiset ko ennen :) Kohtalotoveri sie siellä..mullaki mennee aamusin 8tbl, päivällä 3 ja illalla 6 ja yöllä vielä 2-3..Mie ottasin sen selkäkivun sulta pois jos vain ossaisin <3 son niin kurjaa ne kovat selkäkivut ja oikiastaan kaikki kovat kivut :( ja tiän kans että vaikka kuinka syö kipulääkettä, ne ei vaan meinaa aina tehota :/
  Paljon voimahaleja sinnekki <3

  VastaaPoista