perjantai 23. maaliskuuta 2012

Taistelua bloggerin kanssa

Hei teille ihanille!
Olen tässä nyt aamulla TAAS VAIHTEEKSI taistellut bloggerin kanssa. En tiedä onko kenelläkään muulla sama ongelma kuin minulla. En nimittäin saa kaikkia blogeja joita seuraanpysymään listassa !! En tiedä mikä mättää.

Ja arvatkaas mitä arvon rouvat/neitoset ?! Muistatte varmaan edellisessä postauksessa kun kerroin neuvotteluista avomieheni kanssa?! Minunpa ei tarvinnut neuvotella ! ? Onneksi istuin nojatuolissa,sillä muuten olisin kyllä tipahtanut takapuolelleni, kun ukko kysyy missä kaikki ruuvarit on ja että hän hakee tikapuut,eikä sen enempää neuvotteluja käyty !! IHMEIDEN AIKA EI OLE OHI ;)

Tässä tämä nyt on, lamppuni jonka tilasin NetAnttilasta. Minulle se oli yllätys että lamppu piti itse kasata. Ja kaikki bling bling itse kiinnittää lämppuun.

 Takanreunukseen laitoin piristeeksi ruusuja lääkepulloihin.

Nyt terassille nauttimaan kupillisesta kahvia sisustuslehtien kera :)
Oikein mukavaa päivää teille kaikille. Ja kiitos kun käväiseette kylässä ja jätätte ihania kommentteja.

Hyviä vointeja teille

5 kommenttia:

 1. Miehet miehet... ;D
  Ne vois olla tuollain säyseitä ihan aina,eikös? Olis meilläkin helpompaa tää sisustaminen <3
  Bloggeri takkuilee aika ajoin,kyllä nuo asiat aina korjaantuu,ennemmin tai myöhemmin :) Mukavaa viikonloppua sinulle ihana <3

  VastaaPoista
 2. Ihan kattokruunun olet löytänyt. Koristelut ovat piste iin päällä! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Osuit naulan kantaan Nina!Sisustaminen olisi NIIN paljon helopmpaa kun ei tarvitsisi taistella saadakseen miehet toimimaan haluamallasi tavalla :).
  Kiitos Enya!
  Oikein mukavaa viikonloppua teille !

  VastaaPoista
 4. Miehet ne vaan onnistuu yllättämään, uskomatonta :) Itse tilasin kanssa viime kesänä jotexilta kristallijättivalaisimen, kun sain puoleen hintaan, ja voi taivas, kyllä siinä oli sitä kasattavaa. Mutta ihmetyksekseni meilläkin mies innostui siitä, pujotteli kaikki kristallit, koukut ja ketjut paksuilla ja isoilla miehen käsillä ja sormillaan, eikä pyytänyt edes apua :D Ja muitta mutkitta laittoi sen vielä kattoon, samalla vauhdilla. (Tämä onkin sitten jäänyt varmaan ainoaksi kerraksi, jälkeenpäin mietin, että oli varmaan kovasti kipeänä kun suostui :D)

  VastaaPoista
 5. Kiva kuulla että muillakin sama "probleema" noiden miesten kanssa. Minä yleensä sanon että ukolla tilapäisiä verenkiertohäiriöitä aivoissa silloin kun kaikki sujuu mutkitta :)

  VastaaPoista