keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Tunnustus ja uusi verho

Oikein hyvää huomenta teille kaikille!
Sain tässä tunnustuksen Kookokselat blogilla Siellä missä sydän. Tunnustuksen voi laittaa eteenpäin jblogille jolla on  alle 200 lukijaa. Johon ryhmään siis kuulun :)
Kiitoksia Kookos :D


Laitan tämän nyt eteenpäin viidelle ihanalle blogille.

 Hyvä mieli
At Home With Sofia
Nykin ja hellan välissä
Willa Tammisto
Maikkila

Ja sitten seuraavaan aiheeseen nimittäin tekaisin itselleni taas uuden verhokapan ;). Tämäkin on tehty vanhasta lakanasta.Isoäitini tekemää pitsiä ja nimikirjaimet ovat hänen .V.R. Täytyy myöntää että olivat he taitavia käsistään ennen vanhaan!Ja loppuhuipennukseksi saatte nähdä syreeninoksani jossa jo pieniä vihreitä lehtiä....KEVÄT!!

Nyt muihin hommiin.
Oikein mukavaa aurinkoista keskiviikkoa kaikille ! !

Erica  

4 kommenttia:

 1. Todella kaunis ja nostalginen verhokappa!

  VastaaPoista
 2. Kaunis verhokappa ja muistoja täynnä=)Nuo kirjaimet on kyllä tehty viimmosen päälle.Ajatella miten ennen vanhaan tehtiin kaunista lakanoihinkin.Ovat kyllä varsinaisia aarteita=)Mullakin on jokunen kirpparilta ostettu.
  Mukavaa päivää=)

  VastaaPoista
 3. Juu äläs muuta sano.Olen istunut ja ihastellut sitä miten nimikirjaimet kirjottu lakanaan. Meikäläisellä ei varmaan kärsivällisyys riittäisi ;).Minulla on noita isoäitini lakanoita kilokaupalla kaapissa. Äitini jolla on siivousvimma olisi heittänyt ne pois!!!! Minäpä pelastin. Lakana joissa sattui olemaan pieni reikä tms. olen tuunannut mm.verhoiksi ;) Olen ajatellut alkaa käyttämään niitä lakanoita niin kuin silloin ennen,kun olin pieni:). Valituksia siitäkin varmaan vaan tulee ;)
  Mukavaa päivää sinulle

  VastaaPoista