torstai 9. helmikuuta 2012

Aurinkoinen talvinen päivä

Hei kaikille  lukijoilleni. Uudet lukijat toivotan sydämellisesti tervetulleiksi seuraamaan blogini tapahtumia ;)
Tänään on aivan mahtava päivä ainakin täällä etelässä.
-12 näyttää mittari ja AURINKO paistaa. Olemme olleet pihalla pikku miehen kanssa puuhastelemassa ja stigalla laskemassa. Punaposkisina tultiin sisälle.


Kaikki nuo ruosteiset esineet ovat olleet isäni isovanhempien kotona käytössä. Saksilla leikattu lampaiden villat ja sokeripihdeilllä pilkottu sokerit. Nämäkin ovat sellaisia esineitä mitä olen pelastanut joutumasta kaatopaikalle :).
Viikonloppuna olisi tarkoitus käväistä äitini luona taas pelastamassa vanhoja asioita. Pyykinpesulautoja 2 kpl joita vielä minun ollessani pieni käytettiin kun ei isovanhemmillani ollut pesukonetta. vanhoja ovia ja ikkunoita löytyy vaikka kuinka paljon. Valitettavasti en taida saada pelastettua kaikkia :( .
Nyt odotan innolla että lämpötila hieman nousisi , jotta tarkenisi seistä terassilla ja hioa tuo meijän arkkupöytä. Minä niin kuin haluaisin saada keiken just nyt tehtyä!! Hiottua ja maalattua se arkku. Enköhän minä kohta tarkene seistä siellä pihalla ;).
Nyt hyvät lukijani toivotan teille oikein mukavaa torstaita.


Erica  

4 kommenttia:

 1. Oi mitä ihanuuksia pääset pelastammaan ja mitä oot jo saanu pelastettua! :) Pipo, tumput, toppatakki ja paksut housut vaan jalakaan niin eikhän sielä tarkene :) Mukavia hionta- ja maalaushetkiä :D

  VastaaPoista
 2. Eikö ole mahtavia aareita :).
  Kun ei tuo hiominen taho luonnistua tumput päällä ;). Joudun valitettavasti odottelemaan ilmojen lauhtumista ;)

  VastaaPoista
 3. Kipaseppa tuon tapanen ostaan kaupasta (tarjoustalo esim.) ku tervehyt niin pystyt hiomaan tumput käsissä :) siis jos et malta vaikka oottaa ilmojen lauhtumista :D Tuommonen on muutenki hyvä niin ei mee sormet kipiäksi niin pahasti :) Tuon tapasia löytyy muitaki malleja :)

  http://www.evuorio.fi/PublishedService?pageID=9&itemcode=8111

  Paranemista sinne ja mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 4. Täytyypi harkita hankkimista ;)
  Kuin myös ,oikein mukavaa viikonloppua

  VastaaPoista