tiistai 10. tammikuuta 2012

Pakkaspäivä

Huomenta kaikille!
Tänään meillä taas pakkasta kokonaiset -11 astetta. Takassa tuli joka lämmittää.
Olen aloittanut kutomaan pikkumiehelle lapasia jämälangoista joita minulla lojunut vuositolkulla kaapissa.
Minä en ole kutonut lapasia sitten ylä-asteen,eli muutama vuosi sitten.


Tässä muutamat tumput.
Tiedättekö muuten sen tunteen, kun kudotte kaikessa rauhassa ja sitten huomaattekin että on tullut kudottua väärin??!! Minulle kävi niin eilen illalla kun kudoin ja voin kertoa että se tunne ei ole kiva. Taisi minulta muutama ÄRRÄpää päästä suusta. Ei kun purkamaan työ ja vangitsemaan silmukoita. #&%??!¤¤##!%!!!
Että sillai....
Tänään pitäisi sitten keksiä mitä tekisi pikkumiehen kanssa kun hänellä vapaa päivä tarhasta.
Katsotaan mitä keksitään.
Oikein mukavaa päivää teille jotka eksytte blogiini

Erica   

2 kommenttia:

 1. Joo tuttu tunne tuo ¤!""¤¤%?=)YYY&%!!!,mutta sisulla aina jateketaan=)Kivat raidat lapasissa.Pirtsakat.Ja niin ihanan rouhevat tikkaat olet väsännyt alemmassa postauksessa=)
  Tsemppiä sulle tuohon kipuiluun.Se ei varmaan oo kivaa!

  VastaaPoista
 2. Noita ¤#"%%&//!!??¤"¤"¤ vaan ei pitäisi päästää suustaan kun vieressä seisoo vaahtosammuttimen kokoinen pieni mies joka toistaa JOKAIKISEN sanan mitä sanot :).
  Kiitos kommentistasi tikkaistani. ALunperin piti tulla toisenlaiset mutta niin kuin aina, suunnitelmat muuttuvat työn edetessä ;).
  Päivä kerrallaan kipujen kanssa mennään välillä enemmän ja välillä vähemmän pillereitä popsitaan. Mistä en todellakaan pidä. Olen kokeillut kaikkea muuta vaihtoehtoista, joista akupuntio ja reiki ainoat jotka lievittävät hetkellisesti kipujani :(. Mutta hei, mikä ei tapa vahvistaa.

  VastaaPoista