keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Nuoteista tuli taulu

Hei ystäväiseni!
Tänään olemme ainakin täällä etelässä saaneet nauttia hieman auringonpaisteesta,pitkästä aikaa.
Päivällä olin yksin kun talon miehet olleet töissä/koulussa/tarhassa.
Eilen printtasin itselleni nuotteja. Jonkin aikaa pähkäilin mitä niistä tekisi.
Niistä syntyi tänään Taulu.


Tässä nämä nuotit jotka printtasin
Ja tässä lopputulos. Kelpaa minulle,niin kuin aina sanon ;)
Reunat revin rosoisiksi ja polttelin niitä vähän.Taustapaperi on käsitelty kahvilla niin kuin eiliset askarteluni.

Huomenna olisi tarkoitus ajella kohti Lohjaa ja siellä työpaikkalääkärin vastaanotto. Elokuussa viimeksi kävin hänen vastaanotolla.Sairasloma jatkuu toistaiseksi mutta saikulappu jonka vein töihin lukee viim.tammikuuta.
No saan taas tuulettaa turhautumistani suomalaista systeemiä kohtaan. Olen joutunut "uhriksi" siihen. Minulle ei KELA eikä KEVA myöntänyt kuntoutustukea,johon tein valituksen ja se nyt ollut jossain puoleettomalla taholla kohta 5 kk. et kohta pitäis sieltä saada juu tai ei. Kuulin vasta jälkikäteen kun olin valituksen tehnyt, että sellaista ei kannata tehdä vaan kannattaa hakea UUDESTAAN. Miksi kukaan ei sellaista kerro??!! Sen kuulee sitten joltakin psykologilta jolle vuodattanut tuskiaan ja masennustaan. HÖH! Kirjoitan kohta oppaan ihmiseille mitä tehdä kun sairastelet pitkään,mitä oikeuksia on ja mitä voi hakea. Anteeksi,ei ollut tarkoitus piinata teitä turhautuneisuudellani.
Toiseen asiaan....odottelen INNOLLA pakettejani H&M:stä ja TaloMaalla nettiputiikista.Olen kuin pieni lapsi joka odottaa joulupukkia ;) Mikä kestäääääää....... Eiköhän ne kohta tule.

Nyt toivotan teille kaikille oikein hyvää keskiviikkoiltaa.

Voikaa hyvin
                                 

Erica

2 kommenttia:

 1. Hieno taulu tuli nuottipaperista.Itse kun tekee,saa mieluisat ja hienommat kuin kaupasta=)
  Tsemppiä sulle tuohon"taisteluun".Luulisi kyllä,että valitus on vain paikallaan,jos tulee kielteinen päätös kelalta.Voisiko se uusi hakemus olla toisenlainen kuin eka?Kyselee immeinen,joka ei tiedä noista asioista.
  Mutta mukavaa viikkoa sulle=)

  VastaaPoista
 2. Kiitos.Näinhän se on että kun ite väsää niin saa sellaisen kun ite haluaa ;).
  Kuulema ei hakemuksen tarvitse olla toisenlainen??! En tiiä mutta pitääpi kysästä lääkäriltä mitä me nyt sitten jatkossa tehdään. Ihmisen saavat ainakin henkisesti täysin nujerrettua. Mikä ei tapa, vahvistaa vai miten se meni.
  Mukavaa viikkoa sinulle myös

  VastaaPoista