maanantai 30. tammikuuta 2012

Ideat lopussa

Hellurei!
Tänään ei ole tullut tehtyä juuri mitään. Huonosti nukutun yön jälkeen ja särkevän selän ja nivelien kanssa ei oikein inspiroi tehdä mitään. No onhan minulla koko hela kevät tässä aikaa keksiä itselleni puuhaa. Vein töihin saikkulapun jossa lukee toukokuun loppuun sairasloma. Oikeasti sairaslomani jatkuu toistaiseksi.....
Kohtasitäon istuttu kotona 2 vuotta ! ! ! Voitte vain arvata ahdistaako?! Seinät kaatuvat päälle, mieliala heittelehtii kuin vuoristorata.
 No surffailin taannoin aikanikuluksi netissä ja löysin nämä


Kunhan tuo inspiraatio iskee jälleen niin enköhän keksi niistä jotakin vielä ;).
Huomenna jos jaksan, raahaan itseni kirppikselle taas kattelemaan josko tekisi löytöjä jota pääsisi tuunailemaan kun kunto sallii.
Oikein hyvää alkanutta viikkoa teille

Erica

2 kommenttia:

  1. Voi harmi noita sun kipuja.Ei tasan varmaan ole kiva,ku ei yölläkään saa nukuttua.Mulla kun on selkä kipee,pistän littanaan muovipulloon tuli kuumaa vettä ja tyynyliinan sen ympärille.Sitten vaan pullo selän alle.Väliin polttaa kovastikkin,mutta vaihdan paikkaa pullolle aina väliin,niin kestää.Ja auttaa kyllä mulla kipuihin.TSEMPPIÄ SULLE!

    VastaaPoista
  2. Nämä kivut ovat jo osa elämääni. Eiväthän ne mitään mukavia ole mutta niiden kanssa on oppinut elämään kun ovat jo niin monen vuoden olleet osana elämääni. Minullakin välillä kuumaa, välillä kylmää ja välillä annan "shokkihoitoa" ;) TENS laitteella joka antaa pieniä sähköimpulsseja , ei vie kipuja mutta helpottaa hetkeksi.
    Niitä on ihmisiä joilla on asiat paljon huonommin kuin minulla. Minut on tutkittu ulkoa ja sisältäpäin ja ainakaan mitään syöpää tai muuta vakavaa sairautta ei ole.
    Päivä kerrallaan etiäpäin

    VastaaPoista