torstai 8. joulukuuta 2011

Sydämiä helmistä

Koska tänään on ollut harmaa ja sateinen päivä ollaan istuttu sisällä pikku miehen kanssa. Tehty sydämiä mm. muovailuvahasta jonka reseptin laitoin aikaisempaan kirjoitukseen. Ja muutama sydän syntyi helmistä.

Mitähän sitä seuraavaksi keksisi?! Huomenna edessä uusien hyasinttien osto.Minulla ollut omat jo niin pitkään että alkavat olemaan mennyttä. Kerkeeköhän Amaryllikseni kukkia JOULUksi? Laitoin viime vuotisen sipulin soppakulhoon jossa se nyt kasvaa kovaa vauhtia. Jouluruusuni viime vuodelta kukkii aivan ihanasti.


Jouluruusu josta olen ylpeä :D

Laitoin sen keväällä ulos omassa ruukussa. Tarkoitus oli istuttaa maahan mutta unohdin sen sinne.Nyt syksyllä huomasin että se oli aivan täynnä nuppuja. Joten otin sen sisälle. Ei hassummin minulta joka muuten onnistuu saamaan kaikki kukat kuolemaan ;).

Oikein hyvää illan jatkoja teille kaikille

Erica

2 kommenttia:

  1. Kivoja sydämiä! Olenkin miettinyt säilyisikö jouluruusu seuraavaan vuoteen, on siis mahdollista saada se jopa kukkimaan :)

    VastaaPoista
  2. Minä ,joka yleensä saan kukat kuolemaan, ainakin onnistuin siinä. Kunhan joulun jälkeen siirtää sen viileämpään ja huolehtii siitä että multa pysyy tasaisen kosteana. Keväällä sitten vaan pihalle.Minä en hoitanut sitä millään lailla.Ainoa vesi minkä se sai ole vesi joka tuli alas taivaalta. Toisin sanoen unohdin sen täysin ;). Ei kun yrittämään vaan ;)

    VastaaPoista