keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Pääsiäispyhät ovat ovella.

Tänään viimeisiä ostoksia ennen pyhiä. Nyt niitä on hyvä tehdä kun pikkumies tarhassa.
Eilen kävimme kaupassa pikkumiehen kanssa puheterapian jälkeen. Siis APUA! Mikä tuohon ukkoon on iskenyt?! Kuulo mennyt kokonaan ( todella valikoivakuulo tällä hetkellä ).
Ei siitä kauppareissusta meinannut mitään tulla. Tai siis annoin periksi ja siitä tuli vain pikavisiitti kauppaan. Kassalla olessamme herra päätti viedä omat kärrynsä paikoilleen, ja jäi sille tielle. Ei kun äidille jalat alle, ukkoa etsimään ja takaisin kassalle kiljuvan mukulan kanssa. Aargh....
Onko kenelläkään muulla näin uhmaista lasta?! Onko meille nyt vaan tullut joku kammottava uhmaikä?! Onneksi kaikki päivät eivät ole tälläisiä.


 Piipahdin pikaisesti eilen lemppari liikkeessäni täällä kylillä.
Halusin käydä katsomassa mitä ihania uutuuksia GG:ltä on ilmestynyt? Ja mitä kaikkea DesignWest liikkeessä löytyy.

 Nämä ihanat GG:n Mimi Pink lattemukit  tuli mukaan kotiin. Ja samaan sarjaan kuuluva pieni koriliinakin tuli napattua mukaan. Sen laitoin keittiönpöydälle liinaksi.


 Näillä väreillä tuli tuotua hieman kevättä keittiöön.

Mimi sarjaan kuuluvat vihreät mukit ( Mimi Green ) ovat kanssa ihanan keväisiä.
Ne ovat toivomuslistalla seuraavaksi.


Samalla kun kerran kylille asti pääsin. Käväisin käsityöliikkeessä Sländanissa katsastamassa mitä lankoja siellä on tarjolla. Onhan siellä pilvinpimein. Kotiin mukaani tuli ekologista puuvillalankaa, joista aloitin tiskirättejen virkaamista.


Tulppaanikimppu tuomassa hieman kodikkuutta meidän muuten niin tylsään pieneen keittiöön.


Nyt minun on vihdoin lähdettävä matkaan, jotta saan kaikki ostokset tehtyä ennen kuin pikkumies on haettava tarhasta kotiin.Aurinkoista päivää ! 

5 kommenttia:

 1. Joskus ne pikkumiehet jos isommatkin koettelevat äidin hermoja ;)
  Aurinkoista päivää sinnekkin!

  VastaaPoista
 2. Se uhma kuuluu vaan ikään...kyllä se siitä menee ohi...:)

  VastaaPoista
 3. Kauppareissut lasten kanssa ovat kyllä oma ohjelmanumeronsa, yksin siellä selviää parhaiten ;)

  Minäkin ihastuin Mallan puodissa noihin samoihin lattemukeihin...ihanan hempeän keväiset ja näen ne jo terassikattauksessa :)

  Mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
 4. Siis meillähän on neidillä hirveeeee uhmis!!!! Tänään ruokakaupalla neiti huus ja kiukkus koko reissun, päälle muut lapset jotka käyttäytys täysin idioottimaisesti, päätin ja sanoinkin että ens kerralla menen yksin ja piste. Eli kaupassa viiden lapsen kanssa oli tuhoon tuomittu juttu :D ja mä haluuuun kans nuo gg:t !! :)

  VastaaPoista