sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Kyllä maaseudulla on mukavaa.
Olemme päivät pihalla puuhastelemassa. Hyvä että äippä muistaa laittaa ruokaa ;).

Olemme kävelleet metsässä ja tutkineet luonnon heräämistä talven jälkeen.
Valkovuokkoja, sinivuokkoja, pikkuötökät heränneet .....

Uusimmat "löytöni ". Pyöreä pöytä josta olen suunnitellut olohuoneenpöydän ja tuoli


Olen jo alkoittanut tuolin hiomista. Teen sen käsin. Aikamoinen työ siinä mutta en halua minkään hiomakoneen tekevän uria puuhun ;). 


Maalikerroksia on kokonaiset 4 kappaletta. Vaaleankeltaista, vihreätä, vaaleampaa vihreätä ja ihana vanha harmaa. Olen säästänyt isohkon maalipalasen, sillä olen ajatellut käväistä maalikaupassa kysäisemässä josko heillä valikoimassa tätä samantyyppistä harmaata tai voivatko he sekoittaa minulle tätä sävyä.


Tälläistä minä olen puuhastellut pääsiäisenä.
Toivottavasti teillä ollut mukavat pyhät ja olette saaneet nauttia ihanasta auringonpaisteesta ja
" helteestä " niin kuin me täällä etelässä.
AURINKOISTA SUNNUNTAITA !Kiitoksia vierailustasi  <3

4 kommenttia:

 1. Onpas ihanat löydöt! Mä olen myös himoinnut tuollaista pyöreää pöytää jo muutaman viikon, ystävän postattua omassa blogissaan, löydettyään moisen. Ehkäpä joskus moinen vielä eteeni tupsahtaa. Ihanaa pääsiäistä <3

  VastaaPoista
 2. en ole ennen kommentoinut (kun en osaa mitään tilejä ym. avata, mutta huomasin, että voi jättää kommentteja nimettömänäkin, joten tartuin tuumasta toimeen!;) siis sinulla on niiiiin ihana blogi!:) yks mun lemppareista!<3 ihana koti,tuunaukset ym. antaa inspiraatiota ja tuo hyvää mieltä!:) jatka samaan malliin! Mukavaa keväänjatkoa ja kesän odotusta!:)

  VastaaPoista
 3. Upeat löydöt olet tehnyt!
  Ihana blogi sinulla :)

  VastaaPoista
 4. Ihana luonto...täälläkin on metsätie jo valkovuokkojen peittämä ja omani sain toki maljakkoon asti. Ihanan lämmintä. Sinullahan on siellä mielettömät löydöt, noita on ilo tuunailla :) Mukavaa pääsiäisen jatkoa!

  VastaaPoista