sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Ihastuttava auringonpaiste ollut koko hela päivä :). Sitähän ihminen tulee ihan hyvälle mielelle.
Toivottavasti edellinen postaukseni ei ollut teille sokki !? Eikö olekin hassua miten sitä omaan päähänsä piirtää kuvan jostakin ihmisestä ja sitten todellisuus onkin jotakin aivan muuta. Voi kuulkaas minua on luultu 60 vuotiaaksi vanhaksi kiukkuseksi akaksikin ollessani reilut 20 vee. Se oli mielenkiintoinen kuultava. Kun ehkä moni teistä jo tietääkin olen ollut hätäkeskuksessa lukuisisa vuosia töissä. Kerran meille silloiseen kunnalliseen Häkeen tuli vieraita joita en aikaisemmin ollut tavannut, vain puhelimessa ja radiossa jutellut. Sedille tuli lievä sokki ja aivan nolona kertoivat miksi minua luulivat. Että näinkin hassusti voi käydä ;).


 Että minäkö mainoksen uhri.....?!?
Oli aivan pakko ostaa paikallisesta ruokakaupasta tämä leivontalehti josta tehty paljon mainosta telkkarissa.


 Siinä on muuten meille tumpeloille askel askeleelta kaikki leivonta ja kakunkoristelu ohjeet :)


 Eilen käytiin viettämässä päivää tyttäreni luona Karjaalla. Käytiin mm. kirppareita kiertelemässä mutta minun saldo oli aikas laiha.


Kotiin minulle tuli vain tuollainen puinen tähti jonka laitoin pikkumiehen huoneeseen.

Kiitos ystäväni kommenteistanne.
Ja teille uusille lukijoille toivotan sydämellisesti tervetuloa.

Ihanaa aurinkoista sunnuntaita ! ! 


12 kommenttia:

 1. Voi tuota leivontalehteä olen mäkin haikaillut. Saas nähdä pitääkö se vielä ostaa? :) Kovasti tahtoisin leivoskella, mutta tän kokkikolmosen leivokset tahtoo aika epäonnistua :D toinen on se, kun ei oo niille syöjiä,menis omaan napaan kaikki!

  Tuollaisia puisia tähti meilläkin on kaksin kappalein. Enkä ole malttanut luopua joulun jäljiltä, valkoisia kun ovat... niin menevät mielestäni ympäri vuoden.

  Mukavata sunnuntain jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule niin tahtoopi meikäläisenkin leivpomiset mennä pannukakuksi yleensä. ELän toivossa että tuon lehden askelaskeleelta neuvot auttavat minua ;)

   Poista
 2. Itsekin olen ihastellut noita leivontalehtiä ja niiden mukana tulevia muotteja ym. :)
  Mä muuten ajattelin, että olet alle kolmekymppinen, en tiedä mistä se ajatus on tullut. Mukava lukea sinusta enemmänkin siis. :)

  Mukavaa alkavaa viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No et ole ilmeisesti ainoa jok aon luullut minua nuoremmaksi kun olen. Mutta eikö se ole niin että olet juuri sen ikäinen miksi itsesi tunnet. No tällä hetkellä se 85 vee olisi sopiva minulle ;)

   Poista
 3. Minun täytyi myös ostaa tuo lehti! Ja aion myös tilata sen kotiin, huippu kylkiaiset. :D
  Minä tyskentelen siellä virven toisessa päässä häkestä katsottuna. Ensihoitajana siis.
  Ja tiedän tuin, kuinka itse olen niiden setien kanssa ihmettelemässä, kun näen häken tätejä, etteivät ne kaikki, tai siis kukaan ole sen näköinen kun me yön pimeinä kyyti tunteina mietittiin. :D
  Meidän häkessä on myös aarne-irkku. Silloin kun irkku äänessä, niin saa pelätä mihin soppaan joutuu. ;)
  Työ on kuormittavaa ja vastuullista molemmilla puolilla virveä ja tiedän jo nyt, etten eläköidy tästä työstä vaikka vakipaikka onkin. Mutta silti tuntuu, ettei parempaa työtä voi ollakkaan! :)
  Blogiasi luen paljon, mutta aina en ennätä juttusille.
  Kiitos kirjoituksistasi ja tsemppiä ja aurinkoa kevääseesi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä menin ja tilasin sen itselleni :). Saas nähdä tuleeko minusta nythuippu leipuri ;). Vai olet sinä seillä VIRVEn toisessa päässä. Olen aina nostanut hattua teille jotka ihan mihin vuorokauden aikaan kun häke täti huutaa radioon, tiedätte mihin ilmansuuntaan mennä. Minulta tuohon heräämiseen menisi aivan liian pitkä aika että statistiikka exituksien kohdalla kohoaisi taivaasiin ;). Psyykkisesti ja myös fyysisesti raskasta teillä siis.Meillä tuo fyysisesti raskas taitaa mennä tuohon persuksilla istumiseen. Minä olin töissä ollessani murhaaja Erkki joka johti statistiikkaa ja kaikki kauhuissaan kuullessaan ääneni. Myös jussit pelkäsivät. Kun Erkin keikat oli aina exoottisia ;).
   Jaksamisia sinulle vastuulliseen ja raskaaseen työhösi.
   Ei monikaan sinun ammatissa taida eläkeikään asti tapiksessa istua.

   Poista
  2. Heh, ihanasti ja huumorilla kirjoittelet!
   Täytyy nyt kertoa, että olen ohjelmoitu nousemaan vain virven ääneen ja heräilen vasta kohteessa.
   Yön hetkien äkkitilanteissa minut yleensä pelastaa taidokas improvisointi kyky sekä supliikki. Uskohan se on meinannut loppua taas viimeiset pari kuukautta n. Klo 04.00 kun sitä kyytiä työntää edelleen, eikä näytä ajamalla loppuvan. Fyysisen ja ennenkaikkea psyykkisen kuormituksen purankin Villa Päivärinteellä hömppäilyyn ja slow down- tyyliseen elämään. Tosin elämän rytmini nämä kaikki yhdistettynä kuulostaa tällaiselta: 48 tuntia tuli persiin alla ja 60 tuntia hippinä tunkiolla. Ja homma alkaa taas uudestaan. :D
   Päivärinteen lisäksi tosin tarvitsen taskut täyteen huumoria sekä suvaitsevan ja odottavan (harmillista edes sanoa tämä ääneen) miehen, joka antaa elää minun unelmaani.
   Kiitos toivotuksista, oli aivan ihanaa löytää "kohtalon toveri"! Ajattelen Sinua varmasti ensiyönä ajellessani tyhjiä teitä ja x1 kyydeillä tulen pohdiskelemaan statistiikkani heräämistä. ;)

   Poista
 4. Minä tilasin myöskin tuon lehden. En useinkaan haksahda mainoksiin, mutta tällä kertaa kyllä. Tykkään kakkujen leipomisesta ja erityisesti koristelusta. Kauniin tähden löysit kirpparilta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ainakin tykästyin tähän ensimmäiseen numeroon. Saa nähdä millaisia ne suraavat ovat :)

   Poista
 5. Ihana blogi sinulla Erica. Olen jo pitkän aikaa ihastellut taitojasi ja kauniita kuvia. Sinulla on valokuvauksen taito hyppysissä. Mitä kuvankäsittelyohjelmaa käytät, kuvat ovat todella kauniin utuiset.
  Heidi

  VastaaPoista
 6. Joo itsekkin ajattelin tuon lehden ostaa, jos oppisi jotain uutta :) Poikien synttärit taas kovasti uhkaavat lähestyä..

  VastaaPoista
 7. Hahahah, saman mainonnan uhri se minäkin!!!! ja halpa kun oli, niin.. kihihi!

  VastaaPoista