keskiviikko 8. toukokuuta 2019

Vilukissa

Hei ihanat blogiini eksyvät. Toivottavasti teillä kaikki hyvin?
Eikö olisi jo aika kevään tehdä paluu? Aamut huisin koleat ja jos tuuri niin näyttäytyy aurinko silloin tällöin. Minä vilukissa ja villasukkien suurkuluttaja olen saanut ottaa esille paksummat villasukkani jotta tarkenen. Enään ei riitä vauvalangasta kudotut kesäiset nilkkasukat. Jotkut aamut on joutunut vetämään jopa sormikkaat käteen.






Tänään minulla ohjelmassa pienen miehen huoneen raivaus. Tällä hetkellä lattialla miljoonia miinoja. Miinoilla tarkoitan legopalikoita. Se muuten sattuu ja kovin kuin sellaiselle astuu. Ukolle puhtaat petivaatteen kun olleet tuulettumassa hetken. On se muuten kumma kun niitä lelujakin ilmestyy koko ajan joka paikasta. Mekin olemme lelulaatikot käyneet monen monta kertaa läpi ja heitetty rikkinäisiä pois sekä poimineet laatikko kaupalla leluja pois huoneesta.
Tänään siis aloitan projektin kundin-huoneen-raivaus. Saas nähdä saanko sen tehtyä tänä aikana kun ukko itse koulussa vai joudunko jatkamaan hänen läsnäollessa. Kaikki menee vaan helpommin kun kukaan ei istu vieressä ja hoe " ei saa heittää pois, ehkä tarvitsen vielä tuon....."






Mutta ennen urakkaani nautin kupposesta kahvia ja kerään voimia.





Auringontäytteistä päivää sinulle!



Halauksin

Erica  ♡





2 kommenttia: