keskiviikko 14. tammikuuta 2015


Siitä on jo jokunen aika kun olen viimeksi tehnyt postauksen.
Aika se vaan on mennä hurahtanut.
Sairastellaan edelleen.
Uusia lääkkeitä kokeillaan taas vaihteeksi kun minulla on riesana vielä nuo levottomatjalat. Kuulema kuuluu myös fibroon. Niihin sain Parkinsonintautiin käytettävää lääkettä. Huono puoli tässä kokeilussa on se että kaikkien lääkkeitteni sekamelska on vienyt viimeisetkin yöuneni :( .
Päivisin olen sitten niin rättiväsynyt että oksat pois.


Ennen joulua onnistuin murtamaan kylkiluuni. Laittelin joulutähden pikkumiehen ikkunaan ja astuessani alas tuolilta se kaatui nurin ja minä sitten kylki edellä sen päälle. Polvet rojahti vauhdilla lattiaan ja käsi LEGOlaatikkoon. Sinnittelin muutaman päivän ennen kuin menin lääkäriin. Olihan sinne pakko mennä kun hengittäminen ja liikkuminen teki mielettömän kipeätä.
Ja ei kun lisää kipulääkkeitä.
Muutoksia täällä kotonakin on vuodenvaihteen jälkeen tapahtunut. Enään ei isäntä ole vuorokautta poissa kotoa. Sen sijaan hän on viisi päivää viikossa Helsingissä ajamassa lanssia. 
Poika kyselee päivittäin isännältä että milloin menet töihin? Hän on tottunut siihen että iskä poissa öisinkin.

Eilen aloitti pikkumies uimakoulun ja tänään on vuorossa junnujen VPK harjoitukset.


Minulla menee vielä jokunen aika ennen kuin opin käyttämään tätä uutta konettani. Olen tottunut Windows 8:aan ja nyt minulla joku ihme vekotin ;).


Katsotaan pääsenkö minä bloggaamisen kanssa uuteen vauhtiin. 


Toivottavasti teillä kaikilla meni joulu ja uusivuosi hyvin.Mukavaa keskiviikkoa!3 kommenttia:

  1. Kylläpä sinun osalle nyt kasaantuu sairastelua. Toivottavasti uusi vuosi tuo tullessaan terveempiä päiviä. Onneksi kevät on tulossa; kevätaurinko piristää mieltä ja kroppaakin ainakin minulla :)

    VastaaPoista
  2. Voi sinua. Omien kipujen kanssa tuskastellessa, voin vain kuvitella sinun kipusi. Itse täällä koitan hiljalleen palailla takaisin blogimaailmaan. Enpäs ole täällä sinunkaan blogissa käynyt moneen kuukauteen. Ihana olla silti taas täällä ja koitahan jaksella <3

    VastaaPoista
  3. No onpas sinua taas koeteltu! Voimia! ☆

    VastaaPoista