keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Kirjoittelen taas pitkästä aikaa.

Voimat ovat vain kertakaikkisesti loppu. Monen monta kertaa olen ajatellut kirjoittaa postausta mutta en vain  ole saanut mitään aikaiseksi.

Kunto on lähtenyt rajuun laskuun vaikkakin huolehdin kunnostani. Kävelen useita kertoja päivässä, teen harjoituksia jotta en jäykistyisi.
Käveleminen on alkanut tuottamaan minulle ongelmia. Jalat kun ovat voimattomat. Pystyäkseni kävelemään joudun keskittymään siihen että jalat liikkuvat eteenpäin ja että pysyn pystyssä.
Tavaksi on tullut, että kun saavun kotioven sisäpuolelle menee minulla  " vintti pimeäksi " eli selkokielellä, minä pyörryn kun ei enään tarvitse jännittää itseään. Löysin joku aika sitten nettipuodista tälläisen ihanan tuttavuuden. L:A Bruketin tiskiaineen.
Yoksuna ihana sitruunaelissa ja rosmariini.
Jos muistan oikein ( Huom! jos muistan ) tilasin tämän Putiikki Vanha-Vantosta.

Huhtikuu on lähtenyt aika kylmissä merkeissä alkuun. Pakkasta on ollut ja kova tuuli käynyt.
Luntakin saatiin eilen !!

Meillä on koko hela perhe laitettu penisiliini kuurille. Tarhassa jyllännyt angiina, kaikki jouduttiin kokeisiin. Meillä pikkumiehellä positiivinen tulos. Mitään symptoomeja herralla ei ole ollut.
1/3 osalla tarhan lapsista oli strepto positiivinen.
Toivottavasti tämä kuuri vie pöpön pois pikkumieheltä. Toinen kerta kuukauden sisällä kun hänellä se on.


Pikku W ( lapsenlapseni ) on kallonmurtumasta parantunut hyvin pienten alku ongelmien jälkeen.
Nyt herra mennä vipeltää, kiipeilee yms. EIKÄ ole oppinut tapahtuneesta mitään ;).

Ihanaa Huhtikuun alkua kaikille!

 

1 kommentti:

  1. Ikävää, että vointisi on vain heikentynyt. Voi kun olisi keino auttaa ja parantaa sinut<3! Kiva kuulla, ettei pienokaiselle sattunut haaverissa pahemmin ja muutenkin taudit jo jättäisi teidät! Onneksi jaksat iloita pienistä arjen asioista, kuten kauniista tiskiainepullosta ja sen tuoksuvasta sisällöstä <3! Halauksin, ansku

    VastaaPoista