lauantai 11. tammikuuta 2014

Lunta ! !

Kyllä vain. Saimme tänään hieman lunta. Maata peittää noin centtimetrin paksuinen lumipeite jonka seasta nousee vihreä nurmikko. Mutta lunta kumminkin :). Pakkasta ollut asteen pari.

Tänään oli aivan pakko ottaa itseäni niskasta kiinni ja tehdä jotain mitä en ole pitkiin aikoihin tehnyt.
Minä kävelin kaupungille! Matka joka normaalisti kestää noin 10 minuuttia meni minulta puolessa tunnissa. Minulla kun nuo alaraajat eivät oikein tahdo tällä hetkellä toimia normaalisti :(.
Tuosta saavutukseta palkitsin itseni hieman uusilla jutuilla :).

Käväisin DesignWestissä :) ja mukaani tuli hieman Green Gatea ja Tine K:ta.

Isäntä sai hakea minut kotiin sillä voimani eivät enään kotiin kävelemiseen riittänyt :(.

Huomenna ollaan taas poikien kanssa yksin kotona kun isäntä lähtee vuorokaudeksi töihin. Mitähän sitä keksisi tehdä? Toivottavasti tulisi hieman lisää lunta niin viihtyisi poikakin paremmin ulkona.Kiitoksia teille kommenteistanne tuohon edelliseen postaukseeni :)


Voikaa hyvin!

6 kommenttia:

 1. Kyllä se hyvää tekee, kun pikkuisen palkitsee itseään jollain kauniilla ja mukavalla! Lumi tuli viimein meillekin. N. -5 näyttää mittari. Lumi toi heti vähän kaivattua valoa.

  VastaaPoista
 2. Täälläkin tuli lunta ja on pakkanen, ihanaa! Toivotaan, että lumen tuoma valoisuus piristäisi sinuakin ja saisit voimia <3

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, että jaksoit lähteä liikkeelle. Täällä vähän samaa fiilistä. Tosin sillä erotuksella että kroppa on suht hyvässä kunnossa, joten tekosyy liikkumattomuuteen löytyy ihan tuolta pään puolelta, hah.

  Ja voihan vitsit, minkä hymyn löysin tänäkin aamuna kasvoiltani ku nousin ylös ja näin pihalla lunta ja valoa. Ihan mahtavaa!!!

  VastaaPoista
 4. Tosi hienoa, että kävelit kaupungille...:)
  Hienon kulhon ostit..

  VastaaPoista
 5. On niin paljon valoisampaa, kun on lunta. Edes vähän :-D
  Pitäähän sitä itseään palkita!

  VastaaPoista