lauantai 9. marraskuuta 2013

Joululahjaviini

Ilmoittauduin Tennispalatsissa järjestettäviin viininmaistajaisiin.
Mukavaa päästä ihmistenilmoille.
Arvatkaa mitä?! Joku on laittanut vaatekaappiini vaatteita kokoa 34-36!! Minä olen tällä hetkellä muutaman numeron isompi ;). Eli minulla alkoi vaatteiden metsästys. Minua avustaa tässä vaatetuksessa Heidi Runeberg joka omistaa Bimbo vaateliikkeen täällä Tammisaaressa. Hän toimii myös stylistinä. Kiitos hänelle avusta.
Nämä kaksi pulloa tuotiin minulle kotiin, joista saan pitää itselläni yhden pullon ja toisen pullon annan jollekin tärkeälle läheiselleni.
Tämä Jacob´s Creec Schiraz Chabernet-punaviini ilmestyy ensiviikolla alkoon. Samoin tämä Paola Suhosen suunnittelema Velvet Lake-lahjapussukka jota saa vain rajoitetun ajan.

Tämän lahjapussukan idea on kierrättäminen. Tämä kankainen pussi on perinteistä paperia ja pahvilaatikkoa parempi sillä sen voi käyttää yhä uudestaan.

Mitä tästä viinistä sanotaan? " Nuorekas, kypsän marjainen ja hieman mausteinen tuoksu. Keskitäyteläinen maku seuraa tuoksun kypsän marjaisia ja mausteisia vivahteita. Laadukas ja hyvin tehty viini " - Viinistä viiniin, 2014.


Toivon hartaasti että vointini vaan on sen verran hyvä että jaksan matkustaa Helsinkiin ja osallistua tähän tapahtumaan.


Tämä oli nyt tälläinen erilainen postaus. Ei mikään sisustus tai tuunaus-postaus :).

Ihastuttavaa lauantaita ystäväiseni!

2 kommenttia:

  1. Meillä pakkaa vaatehuoneessa kutistua vaatteet...ihmeellistä...:)

    VastaaPoista
  2. Niin meilläkin..järkyttävää! Tuo viinipullopussi on kiva ja ekologinen lahjapakkaus!!

    VastaaPoista