maanantai 6. toukokuuta 2013

Maalia pintaan niin vanhakin näyttää nuoremmalta ;)

Meidän tummanruskea ruokapöytä hiottu, hiottu ja taas hiottu.
Kolme kerrosta maalia laitettu jo pintaan. Saas nähdä riittääkö se vai onko minun vielä sutastava kerros tai kaksi ;).
Maalatessa tuli sellainen ajatus että olisin kirjoittanut jonkun tekstin ruokapöydän päätyihin, pöytäosalle.
Täytyy miettiä tuota vielä. Mitä jos se meneekin pers edellä puuhun?! Joudun sit taas maalaamaan pöydän. Jäix!

Valkovuokkoja poimin perjantaina kotimatkalla kun olin käynyt pääsykokeissa. Niin kevät :) Laitoin ne tarjottimelle ruokapöydälle.Tarjotin on Ib Laursenin ja kukka kynttilä on Sisustus Nostalgiasta.
Meidän pienestä ns. keittiöstä tuli huomattavasti valoisampi nyt kun sekä seinät että ruokapöytä saaneet muutaman maalikerroksen päällensä.


Saa nähdä taas mitä avokki sanoo kun pöytä vaihtanut väriä ;). Hihii.....
Vielä minulla ne pidennyspalat maalattavana.

Ovat muuten luvanneet ihan kesäilmoja viikon keskivaiheilta lähtien. Ihanaaaa.... Ja me lähdetään mökille keskiviikkona. Ihana päästä keskelle metsää istumaan. Kuuntelemaan puron lorinaa ja pikkulintujen laulua, kukkojen kiekumista ja kanojen kotkotusta.

Saisinkohan minä avokin poraamaan minulle yhden reijän seinään niin saisin yhden hyllyn siirrettyä?! Voin aina kysäistä mutta se voi olla että saan odottaa muutaman viikon ennen kuin se reikä on porattu. Sellainen hän on.

Ihastuttavaa uuden viikon alkua kaikille.
Toivotaan tälle viikolle paljon aurinkoa ja lämpöä :)

Uudet lukijat toivotan sydämellisesti tervetulleiksi. Mukavaa nähdä että teitä uusia ilmestyy joukkoomme.
Toivottavasti viihdytte.

16 kommenttia:

 1. Ihana koti ja ihana blogi :) Tänne oli mukava löytää. Pöytä näyttää oikein kauniilta. Terveisiä meidän vanhasta kaupasta :)

  ~Tanja http://elamaa-akkalassa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Meilläkin on tumma pöytä ja olen miettinyt sen maalaamista....toisaalta hirvittää se työn vaikeus...saanko siitä kauniin...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enhän minäkään ollut varma lopputuloksesta ennen kuin aloitin hommat mutta päätin silti aloitta :)

   Poista
 3. Kyllä valkosella maalilla saa taikoja tehtyä. Voihan olla että tuohon sopisi joku teksti....olisipa mökki minne mennä huilimaan;))

  VastaaPoista
 4. Valkoinen toimii aina. Kaunis pöytä.

  VastaaPoista
 5. Valkoinen maali saa ihmeitä aikaan :) Oikein kaunis pöytä!

  VastaaPoista
 6. Kaunista tuli pöydän maalauksen jälkeen. Ja ihanat valkovuokot! Kävin itsekin eilen katselemassa josko valkovuokot olisivat jo täydessä kukassa ja nappasin muutaman kuvankin, mutta päätin sitten odottaa ainakin viikon vielä että kukkivat oikein täydellä terällä ja sitten laitan kuvia blogiini!

  VastaaPoista
 7. Sinulla on niin kaunis käsiala, että eikun kirjoittamaan! Pöydästä tuli hieno!

  VastaaPoista
 8. Kyllä valkonen maali aina virkistää!
  Heh, kuulostipa tutulta tuo seinänporaus -homma. :D Mun miehen vakiovastaus tekemättömiin töihin on "Ai jaa, en mää ees muistanu." Niimpä niin. Turha sitten valittaa nalkuttavasta akasta, kun ikinä mittään tapahdu jos kerran nätisti pyytää. :) <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo sama lausahdus taittaa olla miehillä geeneihin kirjoitettu ;)nimittäin juuri samaisen lauseen kuulen täällä meilläkin :)

   Poista
 9. Kyllä se valkoinen maali on ihme ainetta, onnistunut lopputulos!

  Ja valkovuokot on ihana alkukesän merkki <3

  VastaaPoista
 10. Meillä mies on sanonut mun hömpötyksiin selvän kantansa: Jos haluat sisutella, niin sittenhän sisutelet ihan rauhassa, mutta se ei saa vaivata häntä. =) Joten joudun aina turvautumaan mm. noissa porailuissa tuttavien "aviomiespalveluihin".. ;)

  VastaaPoista
 11. Ihana ruokapöytä ja kaunis koti sinulla :)

  VastaaPoista
 12. Ai että, jo valkovuokkoja! Lopulta tää kevät tuli kyllä ihan yllättäen, vaikka pitkään sitä odotettiin. Meillä oli keskiviikkona 19 astetta lämmintä, ja silti talon nurkalla edelleen aurauskasan lumikinoksen jämät jäljellä. Oli jokseenkin ristiriitaista. :)

  VastaaPoista
 13. Hallo lille venn:)! lenge siden!!! her var det jo skikkelig vårstemning:)! Håper du har det bra?:) så må du ha en riktig fin kveld i kveld:):) Kos deg masse:)Mange gode klemmer fra meg:)

  VastaaPoista