tiistai 9. heinäkuuta 2013

Hiukset lähti päästä

Ei aivan kaikki. Vain 30 cm :).

Uusi tiskikoneeni toimii kuin unelma. Huomattavasti hiljaisempi kuin se vanha.

Pikku herra W meillä tämän viikon kylässä. Tänään lähdetään mökillä käymään poikien kanssa. Saavat juosta ja purkaa energiaansa.Ajankuluksi eilen tuunailin vanhan peltipurkin uuteen uskoon. JdL lahjapaperia ja pitsiä.Vanhoista laudoista tein muutaman Tervetuloa kyltin. Valkoista maalia pintaan ja mustalla maalilla kirjoitettu teksti.

Tiedättekö mitä minä kaipaan?! Minä kaipaan vapaapäivän. Minulla ei ole ollut miesmuistiin vapaapäivää. Ei ainakaan viimeisen 5 vuoden aikana. Toivoisin päivää jolloin minun EI tarvitsisi välittää ruokaostoksista, ruoanlaitosta....kotiaskareista ylipäätä. Isännän mielestä minä en sellaista tarvitse. Olenhan minä VAAN kotona kaiket päivät. Miten ihmeessä  minä nyt sellaista tarvitsisin?!
Tulee meidän isännälle vaikeat paikat se päivä kun minä tästä lähden opiskelemaan kun joutuu kanssa alkaa  ottamas vastuuta asioista. Hän ei nimittäin sellaista ole vielä tähänpäivään asti tehnyt. En ole saanut häntä ottamaan vastuuta mistään.
Erica ei olekaan kotona laittamassa ruokaa, siivoamassa, puuhastelemassa pojan kanssa, viemässä ja hakemassa poikaa tarhasta. Erica EI olekaan koko ajan kotona ! ! ! Nyt hän menee ja tulee miten lystää. Töistäkin kun soitetaan, juoksee meidän isäntä oitis paikalle. Hmmm.... eipä tee sitä kovin pitkään enään. Kohta joutuu sanomaan EI. Ja se hyvät ystäväni tulee hänelle olemaan vaikeata.
Oikein ihanaista viikonjatkoja !


4 kommenttia:

 1. Ihania kylttejä!!!
  Ne miehet,ne miehet...

  VastaaPoista
 2. Niin miesten tapaista....tulee tekemään hyvää miehellesi, kun joutuu ottamaan vähän vastuuta...:))

  VastaaPoista
 3. Voi kun mä pelästyin sun otsikkoa, onneksi kyseessä oli vaan tukan leikkuu ;)

  Miehet tiedetään, aina ovat paasausta vailla ;) Kyllä ne pakon edessä sitten tarttuvat kuitenkin itse hommiin.

  Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 4. Samaa mieltä Irmastiinan kanssa. Terveellistä että mieskin joutuu tekemään osansa kotitöistä.

  VastaaPoista