keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Ja tämä tarina on tosi....

Siis ¤#%"#!!!#¤#¤ sentään. Minä sitten soitin LänsiUudenmaan sairaalaan ja kyselin sen lähetteen perään.
Vastaus: Ei täällä löydy nimelläsi mitään lähetettä. Viimeisin on 2011 kipuklinikalle . ETTÄ MITÄ!?!?!
Siis oikeasti.
Tämä kuulkaas lähti siltä istumalta soittamaan terkkariin. "kaikki hoitajamme ovat varattuja. Paina 1 mikäli haluatte että soitamme sinulle tämän päivän aikana..... Ei helvetti sentään. Meikäläinen hyppäsi autoon ja suuntasin kohti terkkaria. Sisällä kiehui niin että jos joku olisi uskaltanut minulle sanoa edes huomenta, olisin varmaan kuristanut.Niin paljon ¤"#"%"¤ (sensuroitu).
Otin vuoronumeron ja onneksi vain 1 ennen minua.
Marssin vastaanottohoitajan luo ja kerroin tapahtumankulun neljä viikkoa taaksepäin ja siitä eteen päin tähän päivään. Hoitaja luki koneelta tietoni, nousi ylös, sanoi pieni hetki, poistui, palasi koppiin ja pyysi minua marssimaan käytävälle ja kolmannen oven kohdalla koputtaa ja marssia sisälle. Ja sitten alkoi sama radiramsa (selittäminen maustettuna vähemmän kauniilla sanoilla). Onneksi osasin hillitä itseäni niin että ei lähtenyt soittoa minun työpaikalle ja  tullut M1:stä. Olisi avokki pian lanssilla tullut hakemaan minut ja vienyt hoitoon.
No lääkäri naputteli koneelle jonkin aikaa, kertoi kroonisenkivun vaarasta. Että täh, ja minäkö en tiedä kroonisesta kivusta mitään joka olen jo kolmisen vuotta elänyt sen kanssa?!?! No, tapaamisen päätteeksi hän sanoi että lähete meni nyt kirr.polille, soita huomenna sinne ja kysy milloin ottavat vastaan. Toivottavasti, siis TOIVOTTAVAST hän tällä kertaa painoi LÄHETÄ nappia.Tässä minä olen elänyt siinä uskossa että lääkäri olisi hoitanut hommansa kolme viikkoa sitten. Mitä tästä opin? En odota kolmea viikkoa seuraavan kerran kun terkkarista lähtee lähete sairaalaan.
Tämän hemmetin mokan takia olen aivan turhaan kärsinyt näistä sietämättömistä kivuista kun avun olisin saanut jo aikaisemmin.
Anteeksi tämä purkaukseni....mutta olette ainoat jotka yleensä "kuuntelee" minua.

Näistä minun ärräpäistä huolimatta toivotan teille kaikille

Aurinkoista päivää!17 kommenttia:

 1. Voih kurjuus ja harmitus, toivottavasti nyt homma luistaa eteenpäin kuin salama.
  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. Ou nou, uskomatonta toimintaa!!! Toivotaan että nyt asia menee pikana eteenpäin ja saat apua. Voimia! :-)

  VastaaPoista
 3. Aika kummaa toimintaa ! Toivottavasti nyt saat apua !
  Tsemppi !

  VastaaPoista
 4. Kannattaa tehdä kantelu potilasasiamiehelle! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 5. No voi sissus sentään!! Todella moka arvauskeskuksessa-ei ihme että sellaiseksi nykyään sanotaan!! Mun peukku silloin yli vuosi sitten vaihtoi kanssa lähetettä viiimetingassa: ekas työpaikkalääkäri laittoi mut yksityiselle menemään, n o sieltä tuli aika äkkiä aika....kun hain saikkua siihen asti ja varmistin vielä lääkäriltä et työpaikan vakuutus tän korvaa, meni hiljaiseksi ja sanos...odotas nyt hetki ja paineli ulos kopistaan.....3min tuli takas ja sanos, nyt tehdään sillai et peru se yksityinen ja mä laitan lähetteen tyksiin!!!!!! Eli meni taas päiviä jopa viikko et pääsin lopulta kirral??? Elikkä kaupunki säästi ja mä kärsin:( Voimia sulle!

  VastaaPoista
 6. Voi miten kurja homma ! Voimia sulle kipujesi kanssa ♥ ....mut kaikesta huolimatta auringon säteitä viikkoosi :)

  VastaaPoista
 7. Ymmärrän hyvin kiukkusi. Nykyään saa aina itse hoitaa kaikki asiat toiseen kertaa. Mikä meitä ihmisiä oikein vaivaa...
  Ennen, kun joku lupasi tehdä jotain, hän myös teki sen. Nyt on hälläväliä meininki varsinkin terveydenhuollossa. Huolestuttavaa!!!
  Toivottavasti saat apua pikimmiten♥!

  VastaaPoista
 8. Voi ei. Toivotan paranemista. Moinen kohtelu kun osuu kohdalleen, niin vähemmästäkin harmittaa.
  Tuollaista se on täällä Peijaksen teurastamossakin. Mieheni sai väärän diagnoosin urheiluvammaan. Kaiken sähläyksen takia saikku venyi 10 viikkoon. Itse olen myös saanut väärän diagnoosin ja tehnyt valituksen potilasasiamiehelle. Ei mitään vastausta ole tullut ja aikaa on kulunut 2 vuotta. Hohhoijaa.
  Zemppiterveisin Päivi

  VastaaPoista
 9. Niin tätä päivää.
  Mä kävin Lusin kipupolilla viimeksi joulukuussa. Odotan uutta aikaa edelleen. Mennyt siis kohta neljä kuukautta. =( Aika pitkä aika odotella kun diagnosointi kesken. "Harmikseni" olin silloin suht hyvässä kunnossa ilman kipulääkkeitä. Vaikea fibromyalgia mulla ja muita tutkitaan. (Epäillään myös Ehlers-Danlosia) Mutta nyt ei olekaan niin hyvä jakso ja olisi hyvä päästä lääkäriin. SAin sairaalasta soiton, että olen edelleen jonossa, ei ole antaa aikaa vieläkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kävin viimeeks kipupolilla vuoden alussa ja nyt olis toukokuulle taas tulossa aika. Tämän FM:n kanssa olen joutunut kokeilemaan yhtä jos toista pilleriä. Kaiken maailman verikokeet otettu ja löydetty enemmän vikaa akkelissa kun mitä alunperin oli tiedossa. Ei voi muuta kun elää sen kanssa :(.
   Peukaloni kohtalo ratkeaa huomenna. Toivottavasti. Tuo samainen ehlers-danlos on minullakin!!
   Voimia ja jaksamisia sinulle

   Poista
 10. Uskomatonta, mutta totta! Nykyään saa kyllä soitella perään ja hoitaa kaikki asiat itse, on tlllut myös täällä huomattua. Voimia ja tsemppiä sinulle <3

  VastaaPoista
 11. Tuo on sitä, kun on niin "kiire" niillä tk lääkäreillä. Itselle kävi just niin, että terveyssisar huomasi, että verkokeiden lähete luki kyllä tiedoissani, mutta oli jäänyt lähetä nappi painamatta.
  Toivotaan, että pääset NYT nopeasti tutkittavasksi.

  VastaaPoista
 12. Tosi kurja juttu! Toivottavasti saat pian avun ettei tarvitse enää kärsiä kivun kanssa. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 13. No voi himpskatti...toivottavasti hoito jatkuisi pikana tuollaisen sotkun jälkeen! Huh huh!

  VastaaPoista
 14. Justiinsa noin se terveydenhuolto nykyään pelaa! Viimeksi tänä aamuna soittelin sairaalaan viivästyneitä asioita koskien äitini hoitoa. Ja joku aika sitten kummasteltiin, kun ei nyt kahdeksasluokkalaiselle vaan tullut kutsua hammashoitoon. Kyseltiin useamman kerran ja kun viimein viitsivät selvittää, ilmeni että tiedot olivat kadonneet jonnekin bittiavaruuteen ja viimeisin tieto mikä löytyi oli 2-vuotiaana käydystä kontrollista. Ja välillä oltiin kuitenkin jopa oikomishoidossakin. Että silleen. Toivottavasti nyt alkaisi tapahtua sinunkin kohdallasi!

  VastaaPoista
 15. Voi eih! No toivottavasti nyt homma toimii ja saat pian avun. Ja ettei mitään peruuttamatonta ole sille peukulle tapahtunu. Minäki kyllä pistäsin valitusta etiäpäin, ehdottomasti.

  VastaaPoista
 16. Just joo! Lääkäri on ollut ihan luvattoman huolimaton. Minun tytär on ollut masentunut eikä saa nukuttua, mutta hänen omalääkärinsä lupasi lähetteen psykiatrian polille. Masennus ilmeni vauvan syntymän jälkeen ja vieläkään ei ole päässyt sinne polille, vaikka vauva on jo vuosi ja kahdeksan kuukautta. Neuvolasta olivat myös yhteydessä lääkäriin, eikä sekään auttanut. Lopulta neuvolalääkäri teki lähetteen ja nyt tyär on jonossa sinne sitten. Kroonisesta kivusta kärsivän kohdalla ei kyllä sais tuollaista sattua! Onneksi olit tiukkana ja nyt sitten saat avun! Pärjäile ja yritä nauttia keväästä kuitenkin!

  VastaaPoista