tiistai 2. huhtikuuta 2013

Huhtikuun ensimmäinen arkipäivä

Aaaah tätä ihanaa hiljaisuutta. Olen aivan yksin kotosalla. Aloitan nauttimalla hiljaisuudesta ennen kuin yritän pakkeloida seiniä :).
Otettiin kaikki hyllyt, ikkunalaudan, seinätekstin.... jaa aivan kaikki tuli alas seiniltä eilen. Kyllä on alaston keittiö ;). Hih.
Keittiössä ollut lautashylly päätyi olohuoneen puolelle. Siihen se saakin jäädä sillä olen suunnitellut toisia hyllyjä keittiöön. Sille ainoalle seinälle johon saan jotakin ;).
Tuohon lautashyllyn alle on tarkoitus laittaa mun" ompelukonepöytä" joka tällä htekellä terassinoven edessä täynnä istutuksia ;).
Nyt lähden soittelemaan sairaalaan kyselemään lähetteen saapumisesta.


Olen saanut paketoida peukalon sillä sillä ei raaski tehä yhtään mitään. Sattuu niin vietävästi jos osuukin hassusti johonkin :( .

Kiitos teille ihanille kommenteistanne :).
Ja mukavaa nähdä että jaksatte kyläillä :)

Mukavaa tiistaita <34 kommenttia:

 1. Launtashylly on hieno ja tuohon juuri hyvä.
  Mukavaa ja aurinkoista tiistaipäivää sinulle!

  VastaaPoista
 2. Teillä on niin kaunista ♡ Kiitoksia vaan hyvistä vinkeistä :)
  Minulla on myös peukalo hirvittävän kipeä pienoisen tapaturman jäljiltä. Kuvattu se on, luut on ehjät. Se vaan ei ole muuttunut yhtään paremmaksi kuukauden jälkeen. Toivottavasti edes sinun peukalosi saisi jotain hoitoa pian!

  VastaaPoista
 3. Kaunista jälleen <3
  Voi hyvänen aika, milloin oikein peukaloasiasi etenee..Tsemppiä!!

  VastaaPoista
 4. Ihana tua lautashylly! Mutta voi tota peukkua! :( Toivottavasti nyt pian asia etenis ja saisit peukun kuntoon. Aurinkoisia päiviä! :) <3

  VastaaPoista