sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Vanha puulaatikko

Kiitoksia kaikille parane pian toivotuksista.
Mikä nyt pahan tappais ;). Niin ne mun rakkaat kolleegat aina tuppas sanoo minulle.
Oikein vitsiniekkoja ovat.
Pahoittelen noita kuvia mutta en ole mikään tekniikanihmelapsi joka hallitsee valokuvauksen :) .Tuon vanhan laatikon raahasin sisälle terassilta ja parkkeerasin sen ikkunan eteen. Laatikon löysin äitini vanhasta kellarista. Putsausta kaipasi ennen sisälle tuontia, sillä se oli aivan multainen ja likainen.Mikä näitä noita-akkoja oikein vaivaa?! Ongelma asumalla kaksikielisessä kaupungissa näin Pääsiäisen alla on se että nuo noita-akat juoksee kahtena eri viikonloppuna soittelemassa ovikelloa. Eikö ne voisi sopia siitä että juoksisivat samana viikonloppuna?! Viime viikonloppuna juoksi suomenkieliset ja tänä viikonloppuna ruotsinkieliset akat. En jaksa oikein ravata ovellakaan. Kun puolessa välissä matkaa ovelle makkarista tämä akka hengästyy niin että ei  henki tahdo kulkea. Tidanpa ottaa yhteyttä noita-akkojen yhdistykseen tämän ongelman kanssa ;).Tiistaina kun on taas arki, saan luvan soittaa sairaalaan ja kysyä onko se lähete edes tullut perille?! Poikani jolla dyslexia sai lapun kotiin sairaalasta jossa kerrottiin lähetteen neurologille tulleen ja että hän saa ajan kolmen kuukauden sisällä. Minun oli pikälähete ja hänen normaali. Samoihin aikoihin meidän lähetteet lähti sairaalaan. Grr.... Ei tässä muuten mitään mutta kun tuota peukaloa tarvitaan aikas moneen asiaan. Pukeminen on todella vaivalloista ja tuskallista. Olen opettelemassa vasuriksi josta ei tahdo tulla yhtikäs mitään.

Leppoisaa sunnuntaita!6 kommenttia:

 1. Ihana vanha puulaatikko!!
  Kylä minustakin yksi viikonloppua luulisi akoille riittävän....:)
  Kantsii soittaa sairaalaan, miehelläni kävi kerran niin, että lähete hukkunut matkalla.

  VastaaPoista
 2. Ihana laatikko! Minä en tollaisia kyllä löydä tai jos löydänkin, niin sitten maksavat maltaita. Täällä ei virpojia tai vastaavia näy ollenkaan, vaan lapset käyvät ovelta ovelle karkkien toivossa Nuutinpäivänä.

  VastaaPoista
 3. Ihana toi puulaatikko. En oo kuullutkaan että jotkut kiertää noitina muuta kun palmusunnuntaina? Aina oppii uutta! :)

  VastaaPoista
 4. Olen ihan addikti noihin vanhoihin laatikoihin!! Kaunis!
  Voi sitä sun peukkuas..toivottavasti saat tiistaina jotain infoa asiaan..!
  Hyviä pyhiä!
  Ps. Kuviasi on aina ilo ihailla :)

  VastaaPoista
 5. Ompas ihana vanha puulaatikko :)

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä vastuksiin! Ihanan puulaatikon kotiutit :)

  VastaaPoista