perjantai 8. maaliskuuta 2013

Miehen hommat

Huomenta kaikille!
Taas tuli lievästi sanottuna pieni sokki aamulla kun koiraa läksin ulkoiluttamaan. -17 ! ! Toivottavasti lämpötilat tuosta nousevat päivän aikana.

Meillä koton hoituvat tälläiset "miestenhommat" minun tekemänä. Alkaa jo pikkuhiljaa ahdistamaan tämä kun meitä on kaksi aikuista saman katon alla mutta vain toinen tekee jotakin. Avokilta kun jotain pyytää tekemään sitä tahtoo saada odottaa sitä kuukausia eikä mitään tapahdu. Mutta jos hänen kaverit jotain pyytää, se tapahtuu heti. Eli summa summarum, meillä ei mitään tapahdu/valmistu ellen minä itse hoida hommia. Kauanko on odotettava että toinen todellakin alkaa jakamaan kotiaskareet? Kauanko te odottaisitte? Minulla meneillään viides vuosi.

Eilen vaihdoin siliconit suihkutilaan ( senkin odotin tapahtuvan toista vuotta ) sillä se oli aivan PAKKO tehdä välttyäkseen kosteusvaurioilta.



Tälläisen karvaisen otuksen löysin sohvalta eilen kun tulin alakerrasta ylös :)


Herra oli tehnyt itselleen oikein mukavat oltavat sohvalle johon hänellä ei ole asiaa. Ei edes tuo karvainen nelijalkainen kuuntele minua.
Olen tässä alkanut miettimään josko minä puhun epäselvästi että sen takia minun puheet eivät mene perille ;).

Oih, ei ollut tarkoitus tehdä tälläistä negatiivista valituspostausta mutta minun oli vaan pakko purkaa itseäni ja turhautumistani johonkin. Ja te olette ainoat jotka minua " kuuntelette ".

Näistä valituksista huolimatta haluan toivottaa teille

Oikein ihastuttavaa päivää!

Kiitos kun jaksatte " kuunnella ".





11 kommenttia:

  1. Se her er det noen som er klar for helg og vet hvordan helgen skal brukes!!:)Hehe..så skjønn:)Ønsker dere en nydelig helg!;)Kos dere:)Mange gode klemmer:)

    VastaaPoista
  2. Purkauksesi vastaanotettu ja puoliksi jaettu. No tuttuahan tuo teksi on, joka asiassa. Kuitenkin lämmintä ja mukavaa naistenpäivää sinulle ja lukijoillesi. Toivottavasi saat tänään kukkia mieheltäsi.

    VastaaPoista
  3. Voi kuule,mulla menossa 20vuosi=D.Mies kyllä tekee jos ja kun viitsin tarpeeksi monta kertaa pyytää,mutta yleensä ensin hermostuu.Pyykit,tiskit,siivoukset,ruoat,lapset,periaatteessa kaikki kotihommat minun vastuulla...olen joskus antanut olla esim.niin että en siivoa vähään aikaan,niin ketään muuta se ei ahdista kuin minua.Olen todennut että jos en itse tee niin antaa sitten olla tekemättä,joten tiedän tunteesi.Toisaalta en haluaisi miestä joka kokoajan hösäisi kotona,laittaisi paikkoja ja siivoilisi,mutta sellainen "normaali"asia kotihommissa ois ihan jees =)teija

    VastaaPoista
  4. Voi niin tuttua toi...pare tehdä ite, yleensä(edellisessä elämässä) oli aina "avioeronpaikka" jos jotain koottiin ym...mutta kerran kokosin siskoni kanssa kahdestaan kirjahyllyn-ilman ainoatakaan kirosanaa tai äänen korottamista. Tämän vuoksi olemmekin pysyneet sinkkuina;) Sen kokomisen jälkeen maistui hyvällä fiiliksillä kylmät oluset/siiderit! Hyvää naistenpäivää<3

    VastaaPoista
  5. 20v takana saman miehen kanssa, eikä oppi ole vieläkään mennyt perille...joten tsemppiä!
    Aurinkoista naistenpäivää!

    VastaaPoista
  6. ♥ oi,mikä sohvanvaltaaja :) ♥Hyvää Naistenpäivää!♥

    VastaaPoista
  7. Tänään on juur ise päivä kun miehen pitäisi tehdä miesten hommien lisäksi myös naisten hommat! Mutta eihän miehiltä voi sitä odottaa, ei ne tajua! Ihanaa naistenpäivää ja tsemppiä kotoisalle taistelurintamalle!

    VastaaPoista
  8. Taitaa olla monessa asiassa toivottomia tapauksia...kuulostaa tutulta ja täälläkin kesällä 20v mittarissa. Kaikkee sitä kestääkin ;)

    Mutta kun tahtoo kaunista ja siistiä ympärilleen, niin ei jaksa viikkoja odottaa eikä aina ees motkottaa :)

    Hyvää Naistenpäivää ja tsemppiä <3

    VastaaPoista
  9. Voi Erica kuulostaa liaan tutulta! Mä olen tuota samaa kestänyt jo 9-vuotta. Olisi se ihanaa kun asiat hoituisi ilman, että joutuu pyytää. Tuntuu välillä, että joutuu kaitsemaan pientä poikaa ja sen tekemisiä. Firmankin tuo avokki perusti kaverinsa kanssa ja firman laskuista olen myös vetänyt välillä turhia stressejä. Mä kun hoidan meidänkin perheen laskut, niin huolettaa kuinka muistaa firman asiat hoitaa ajallaan. Olen yrittänyt ainakin niiden firman asiat unohtaa, ei ole mun murhe toisaalta!
    Kovasti yritän aina persuksille potkia, että jotain tapahtuisi. Joskus oon odottanut ja odottanut ja ärsyyntynyt sotkuun ja lopulta siivonnut itse. Kuitenkin tuota niin kovasti rakastaa <3

    Mukavaa naisten päivää, koitetaan jaksaa <3

    VastaaPoista
  10. Samanlaisia nahjuksia tuntuvat olevan nuo kaksilahkeiset. Meilläkin on yli 20v. pyörinyt sellainen. Melkein kaikki joutuu itse tekemään. Joskus tuntuu kuin mies asuisi neljän tähden hotellissa:)
    Aina vaan ei jaksa huomautella joka asiasta, tekee enemmin itse, että tulee edes valmista:)

    VastaaPoista
  11. Kuulostaa tutulta... Täällä saa kans odottaa maailman tappiin jos ei itse tee. Turhauttavaa!
    Teidän sohvanvaltaaja on muuten aika söpö <3

    VastaaPoista