torstai 21. maaliskuuta 2013

Kylläpä tämänkin viikko on mennä hurahtanut nopsaa. Viikonloppu häämöttää :).

Tukholmassa on kauppa jota suosittelen lämpimästi kaikille Tildaan hurahtaneille. Se paikka on suorastaan Tilda addiktin TAIVAS. Kauppa on nimeltään Panduro joka sijaitsee Kungsgatan 34:ssä. Se on lyhkäsen kävelymatkan päässä Centralstationilta (keskusasemalta). Kauppa on pullollaan ihania kankaita joita myydään valmiina paloina sekä metreittäin. Kankaita joista me suomalaiset voimme vain unelmoida ostavamme täältä Suomesta. Muitakin Tilda tuotteita myydään siellä. Itse ostin servettejä, kangaspaloja sekä lahjapaperia. Jos aikaa olisi ollut enemmän ja olisi ollut mahdollisuus ihan rauhassa tutkiskella, olisin varmaan raahannut puol kauppaa mukanani ;).
Täältä kaupasta löytyy kaikille askarteluihmisille aivan kaikkea.Panduron valikoimiin voit tutustua täällä. Tai klikkaa itsesi ostoksille :)

Jos et ole vielä osallistunut Tilda aiheiseen arvontaani niin pääset osallistumaan siihen tästä.
Mukavaa että moni on jo osallistunut tähän arvontaan :)

Täällä odotellaan yhä sitä kiireellisenä lähtenyttä lähetettä sormikirurgille. Meillä tämä sormikirurgi käy vain kerran viikossa tai jotain eli taidan saada odottaa vielä. Tämä on sellainen vuodenaika jolloin näitä onnettomuuksia tuppaa sattumaan. Et en taida olla ainoa joka kaipaa hänen apuaan. Mitä pidempään joudun odottamaan sen ongelmallisemmaksi käy tämä minun peukalon käyttö. Se on yhä edelleenkin aivan poissa pelistä :(. Mutta ei tässä muukaan auta kuin kiltisti odottaa.


Aurinkoista päivää kaikille !

5 kommenttia:

 1. Toivottavasti pääset kuitenkin nopiasti peukaloa näyttämään! Siis niin ihania Tilda juttuja <3 Miksi Suomen valikoimat on niin suppeita :(

  VastaaPoista
 2. Ihania tuotteita!
  Aurinkoa sinunkin päivääsi!

  VastaaPoista
 3. Tiesitkö että Degerbyssä on ihana kangaskauppa nappitiikerit ja hän myy ihania tilda kankaita myös :) -Sonja

  VastaaPoista
 4. Peukalosi taitaa todellakin kaivata operointia. Toivottavasti pääset hoitoon pian.

  VastaaPoista
 5. Voi tuolla olisi ihana päästä livenä käymään! Tilausta on sinne suuntaan tullut tehtyä :)

  VastaaPoista