perjantai 22. maaliskuuta 2013

Höh....

Kyllä on kumma tämä meidän Suomen sää tähän aikaa vuodesta. Yöt ja aamut hirmu pakkasella ja päivällä lähemmäs 0 jos ei jopa plussan puolella. Muutama vuosi sitten kun vietettiin pikkuherran  2 vee synttäreitä ei meillä ollut juuri tietoakaan lumesta. Ja nyt..... Eikö tuo lumi koskaan lähe sulamaan ?
Alkaa kohta kaikki ahistamaan.
Minua ehkä eniten ahistaa tuo peukalo kun ei sillä voi mitään tehä. Kaikki käsityöt lojuu nyt kaapissa ja odottaa jos ja kun peukalo paranee . Pentele ( anteeksi rumat sanani ). 

Petivaatteet olen ainakin jo tänä aamuna heittänyt pihalle tuulettumaan. Olisi tarkoitus vaihtaa puhtaat tänään.
Saas nähdä kuinka käy. Ehkä suosiolla odotan että 16 vee tulee koulusta kotiin ja auttaa minua ;)
Kaikki tämän kevään kurssit jotka oli tarkoitus pitää, olen joutunut perumaan :(. Teille jotka vasta olette liittyneet seuraan , kerron että minun oli tarkoitus opettaa miten tehdä pääsiäismunia kuvansiirto aineen avulla. Tälläisiä schabby chic munia kun tuossa alakuvassa.


Moni on kysellyt mitä kuvankäsittelyohjelmaa käytän. Olen imuroinut netistä ilmaisen ohjelman nimeltä Photoscape.  Ei yhtä hyvä kun photoshop mutta huomattavasti helpompi käyttää. ( Löytyy myös suomenkielinen versio )

Nyt lopetan tämän marmattamisen, heitän ulkovaatteet niskaan ja lähden pienelle happihyppelylle. Piristän päivääni hakemalla kaupasta itselleni kukkasia ;)

Teidät uudet lukijat toivotan sydämellisesti tevetulleiksi. Toivottavasti viihdytte ja saatte mukaanne joitakin ideoita :)

Kiitos ihastuttavista kommenteistanne. Piristävät mukavasti päivääni :)

Aurinkoista perjantaita !7 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia, ihania nuo pääsiäismunat, todella. Ota nyt rauhallisesti, peukalo pysäytti ja kertoo, hidasta vauhtia välillä.Mukavaa,aurinkoista viikonloppua! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 2. Petivaatteet ovat minullakin ulkona...ihana aurinkoinen , mutta niin kylmä päivä.
  Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 3. Ihania pääsiäismunia olet tehnyt!

  VastaaPoista
 4. Voi että miten upeat on kuvat ja niin kaunis tuo pääsiäismuna...niin ja lankaköynnös, tavattoman kaunista <3

  VastaaPoista
 5. Täällä jumankauta satoi lunta tänään. Alkaa jo hiljalleen minuakin tympimään. Luulin selviäväni tältä ketutukselta, mutta nyt iskee...! Ihanaa viikonloppua Erica <3

  VastaaPoista
 6. Kauniita kuvia ! Kivaa Viikonloppua :)

  VastaaPoista
 7. Kauniita Pääsiäismunia.. ihana blogi..jään lukijaksesi =) Hyvää viikonloppua =)

  VastaaPoista