tiistai 8. tammikuuta 2013

Uusia viirinauhoja

Eilen ompelin pikkumiehelle uuden viirinauhan huoneeseensa sekä muutamia joita vien tänään myyntiin.Muutamia sinisensävyisiä viirinauhoja

ja tytönhuoneeseen sopivia 

Tänään saa ompelemiset jäädä sillä olen onnistunut saamaan jonkun hermon jumiin vasempaan käteen ja kipu yltyy sietämättömäksi kun istun :(.

Edellisessä postauksessa kerroin että lääkäri oli sitä mieltä että lähtisin tästä opiskelemaan kun kerran olen työkyvytön nykyiseen ammattiini. Olen minä noita eri ammatteja tässä jo jonkin aikaa miettinyt ja pähkäillyt. Minulla on sitten sekin ajateltava että pikkumies on tarhassa ja avokki 48h putkeen töissä, eli kovin kauas ei voi lähteä :(. Siinä tippuu heti aikas monta ammattia pois sen takia. Tällä hetkellä on artesaanin opiskelut ykkössijalla. Voisin opiskella täällä Tammisaaressa aivan tuossa nurkan takana. Tosin koulu on ruotsiksi. Moni teistä varmaan ajattelee että mitä sitten vaikka on ruotsiksi, onhan tuon äidinkieli ruotsi. No, Minä en ole koskaan eläissäni opiskellut ruotsiksi!! Olen kaikki kouluni käynyt suomeksi. Joten sekin oplisi ISO juttu meikäläiselle. Minulle menee asiat paremmin periksi suomeksi. Olen jopa sairaalaan saanut merkata äidinkielekseni suomi jotta saan kaikki lausunnot suomeksi. Muuten minä en niitä ymmärrä!!! Tiedän, en kuulosta kovinkaan fiksulta ;).

Kiitoksia kaikille ihastuttavista kommenteistanne :).
Ja mukavaa että jaksatte piipahtaa kylässä.

Oikein mahtavaa tiistaita kaikille!
Voikaa hyvin.


Halauksin,

12 kommenttia:

 1. Tekstiiliartesaaniako tarkoitit? Ite oon opiskellut alaa (harmikseni jäivät kesken sairastuttuani) ja tykkäsin todella. Haaveissa joskus vielä saattaa ne päätökseen. Tosin kiinnostais myös amk:na artenomin tutkinto. Sit vaan joutuis pois kauas täältä.

  Kivaa alkanutta vuotta siulle!

  VastaaPoista
 2. Oi, miten kauniita viirinauhoja! Meillähän tytsyn huoneessa roikkuu kans ikkunassa samallalailla yksi nauha ja just eilen katoin sitä taas omalla kriittisellä silmälläni, että onkohan se vähän hassun näköinen siinä, joten kiitos, kun laitoit noi kuvat, ei ole hassun vaan ihanan näköinen verhojen päällä se nauha! Tekis mieli tytönkin huoneeseen vaihtaa verhot, kun täällä muutenkin verhokaaos meneillään ja nyt ois valkoistakin pellavaa tarpeeksi, hih ;)
  Pojan huoneessa on ihana tunnelma ja niin kaunista!
  Tosi kiva, jos pääset opiskelemaan uutta ammattia! Ymmärrän kyllä kielihuolesi, mutta älä huoli, ystäväni, joka on bosnialainen ja asunut Suomessa vasta muutaman vuoden suoritti viime vuonna päätökseen lähihoitaja opinnot suomeksi ja aloittaa huomenna sairaanhoitajaopinnot suomeksi! Itse kävin koulutukseni täällä Saksassa aikoinaan saksaksi vaikken osannut vielä lähimainkaan sujuvasti saksaa silloin. Kyllä sä pärjäät! Zemppiä ja vointeja sulle, Erica!

  VastaaPoista
 3. Ihania viirinauhoja, tulee ihan keväinen olo näitä katsellessa! <3

  Ja ymmärrettävää, että on kynnys lähteä opiskelemaan omalla äidinkielellä, jos on aina opiskellut suomeksi. Mutta mä tsemppaan sua kokeilemaan, jos kerran haaveopiskelupaikka on ihan kotinurkalla! Uskon, että se siitä lähtee sujumaan ihan yhtä hyvin kuin suomeksikin. <3

  VastaaPoista
 4. Viirit ovat iin söpöjä.
  Entä avoimet yliopistot? Suorittaisit niissä jotain ihan kotoa käsin ja lapsen kasvaessa haet sitten kouluun?

  VastaaPoista
 5. Kauniita viirinauhoja! Kuule, nyt vaan rohkeasti opintielle, eiköhän se suju myös ruotsiksi. :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kivat viirit ja aivan mahtava huone!!
  Komppaan edellisiä, rohkeasti vain opiskelemaan :)

  VastaaPoista
 7. Rohkeutta se minäkin kehotan etsiskelemään. Osaat Ruotsia, se on sinun kielesi. Eiköhän sitä nopeasti opi tuon koulukielenkin, jos vain rohkeasti lähtee yrittämään. Se voisikin olla ihan mahti juttu sulle. Omaa aikaa ja vielä poissa kotoa ihmisten ilmoilla opiskellen vielä sitä mitstä tykkää!!

  VastaaPoista
 8. Ihanat viirinauhat olet saanut aikaiseksi <3 Kovasti toivotan sulle tsemppiä ja rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin! kyllä se varmasti ajan kanssa alkaa sujumaan myös ruotsiksi :)

  Mukavaa viikon jatkoa <3

  VastaaPoista
 9. Ihania nauhoja! Opiskelut kyllä houkuttais minuakin, mutta lähinnä työn ohella. Voin kuvitella, että pikkupojan kanssa tuottaa päänvaivaa se, miten kaikki käytännön järjestelyt hoitais opiskellessa. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 10. Ihania viirinauhoja ja niin kaunis huone! Tsemppiä pähkäilyihin, kaikki varmasti sujuu loppujen lopuksi hyvin, kun vain ottaa sen ensimmäisen askeleen. Minulla on vielä opinnot viimeistelemättä ja gradu tekemättä ja luulenkin että teen vain kandintyön ja jätän homman tältä erää siihen mutta aina se on vaikea sumplia ajankäyttöä kun pitää lapsukaisetkin huomioida... Mukavaa viikonloppua<3

  VastaaPoista