sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Ihanaa kun tuo aurinko välillä näyttäytyy. Ollaan pikkumiehen kanssa oltu pihalla leikkimässä muutaman tunnin.
Olen tässä kohta tunnin verran neuvotellut herran kanssa teippien vaihdosta. Hän nimittäin toissa päivänä kävi isännän kanssa uimahallissa. Ja niin kuin monta kertaa siellä ollessa herra EI kuuntele isäänsä. Tällä kertaa herra otti sitten ja lähti juoksemaan, kaatui ja löi leukansa laatoitukseen (reunaan ). Sain hakea herrat ja ajaa suoraan päivystykseen sillä oli se sen verran syvä haava. Liimalla se saatiin fixattua eli vältyttiin neulalta :).
Nyt sitten suojateipit alkaneet repsottaa joten olisi vaihdon paikka. Eikä se mitään helppoa hommaa ole kun joutuu varovasti irroittamaan vanhat teipit jotta haava ei aukea. Annoin periksi ja ilmoitin isännälle että kun ei ole keikkaa, saa hän tulla käymään kotosalla.
Mitähän naapuritkin miettii kun meidän pihassa aikas tiuhaan tahtiin tuo ambulanssi parkissa :).Tälläisen ihastuttavan avaimenperän sain veljeltäni tuliaisiksi Meksikosta.
Taitaa multa jäädä käyttämättä ;)


Enkelini ovat saaneet hiukset päähänsä ja siivet selkäänsä.

Kiitos ihastuttavista kommenteistanne edellisessä postauksessani.

Nyt kaikille oikein ihastuttavaa aurinkoista sunnuntaita.

Halauksin,


2 kommenttia:

  1. onko teillä nyt lähi aikoina useaan kertaan käyny ambulanssi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole joutunut soittamaan hätänumeroon, vaan isäntä on sairaankuljettaja ja sen takia se lanssi aina silloin tällöin meillä pihassa :)

      Poista