tiistai 11. syyskuuta 2012

Virkkuukoukun metsästystä

No niin meikäläinen alkanut jo dementoitumaan ;) Olen koko päivän (eilen) etsinyt virkkuukoukkua jolla virkkasin juhannusruusumattoni, enkä siis millään löydä sitä !! Minulla on aina kaikki koukut ja puikot nätisti korissa mutta nyt sitä EI LÖYDY !! Jok´ikinen laatikko tässä huushollisa nyt käyty läpi, kämppä käännetty ylösalasin. Enään vain yksi huone tutkimatta itseasiassa ja se on tuo meidän pienenmiehen huone. Hänellä katsokaas on aina tapana tarvita lainata äidin työkaluja ja muita " kiellettyjä " tavaroita. Mutta se olisi vasta URAKKA käydä se huone läpi! Tällähetkellä epäilen että onko siinä kyseisessä huoneessa edes mattoa lattialla kun sitä ei näe. Näky kuin toisen maailmansodan jäljiltä :)
Minun kun olisi tarkoitus virkata pienempi matto sängyn viereen. Tein himputisti töitä leikkelemällä vanhoja lakanoita kuteeksi.Joudunko siis hankkimaan itselleni uuden ? ! ? Nähtäväksi jää.
Onko teillä kenelläkään koskaan käynyt niin että tiedätte laittaneenne jonkin asian/esineen johonkin, mutta sitä ei vaan tahdo löytyä?!

Ei kun metsästysretkelle takaisin.

Oikein ihanaa tiistaita kaikille.
Ihanaa kun jaksatte poiketa :)

Halauksin,7 kommenttia:

 1. Hei!
  Tuttua on, enemmänkin kuin tuttua... Muu perhe nauraa, kun alan vimmatusti etsiä jotain, oli se sitten virkkuukoukku, lanka, kirja tai lehti tms. Turhauttava tunne, kun tietää, että mulla aivan satavarmasti on se jossain, mutta kun tietäis missä. Minun tavarat on kyllä ihan mun itseni jäljiltä, sillä kuopuskin on jo aikuinen mies... Ei voi edes kissaa syyttää, sillä vanha kolli ei virkkuukoukkuja tarvitse. Nyt on vielä myllerrys käynnissä täällä kotona, joten ei senkään vertaa löydy tavarat, kuin tavallisesti....

  VastaaPoista
 2. Piristäviä kuvia jälleen :) Onnea koukun etsintään, minä etsin yleensä kyniä..

  VastaaPoista
 3. Tuttu tunne tosiaan. Mä olen nyt etsinyt pinsettejä kaksi päivää :D Kulmakarvat on varmaan kasvaneet yhteen ennen kuin löydän ne ;). Toivottavasti virkkuukoukku löytyy. Aurinkoista syyspäivää sinne.

  -mira-

  VastaaPoista
 4. Tuttua, tuttua! Juuri nyt minulta on rannekello kateissa. Voi olla että se löytyy vaikka jääkaapista tai pyykkikorista, mutta epäilen pudottaneeni sen taskusta työpaikallani.

  VastaaPoista
 5. Voih, usein!
  Onnea metsästykseen, mä pahoin pelkään, että koukkusi löytyy juurikin siitä tietystä huoneesta ;)

  VastaaPoista
 6. mä inhoan sitä kun jokin on hukassa :D kerran etsin jopa akkuporakonetta joka löyty meidän sängyn alta..onnea etsintään :D

  VastaaPoista
 7. Tätä tuntuu tapahtuvan usein ja että se on ärsyttävää! Toivottavasti koukku löytyi jo! :)

  VastaaPoista