maanantai 10. syyskuuta 2012

Viirinauha


Aargh.. minkä takia maanantaiaamut tuntuvat AINA niin raskailta? Vaikka en tällä hetkellä ole työelämässä mukana vaan kaiket päivät kotona, niin ne tuntuvat kuitenkin jotenkin niin... blääh.
No eikähän tämäkin päivä tuo jotakin positiivista tullessaan?!

Ompelukone kävi kuumana eilen kun tuli ommeltua tilkkutäkki ja muutamat viirit. Valitetavasti täkistä en kerinnyt napsia kuvaa enkä toisesta viiristä, sillä tyttäreni kävi ne hakemassa ennen kuin sain ne edes valmiiksi ;).Eli näytän siis nämä valkoiset mitkä ompelin

Mistähän sitä energiaa saisi ?! Olisi täällä kotona NIIN paljon tekemistä. Mutta kun nuo kotiaskareet eivät juuri tällähetkellä oikein maistu :( .
Eilen kun aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta en siis millään nähnyt ikkunasta ulos!! Eli tarttis varmaan nekin joku päivä saada pesastua. Kuonon- ja kämmenenjälkiä ikkunat täynnä :).  Voi kun vois pistää ittensä laturilla lataukseen ;) . Kai tälläinen "syysmasennus" vaivaa vähän jokaista suomalaista näin päivien pimentyessä?!

Kokeilin eilen tehdä takan sytykeruusuja jotka tehdään kananmunakennoista ja steariinista. Ohjeet niihin löydät Sallyn blogista . Ajattelin kokeilla josko ne toimivat. Minun ruusuista ei tullut yhtä hienoja kun hänen. Meikäläisen ruusut ovat kuin kuivahtaneita harmaantuneita ruusuja ;).  

Isäntä toista vuorokautta töissä. Meillä kotona niin rauhallista, sillä pikkuherra pompottaa isäntää mennen tullen. Ja huutaa kuin satamahinaaja jos ei saa iskältä tahtoaan läpi. Ja mitäs iskä siihen ?! No antaa periksi.
Äipän kanssa meno hieman eri. Kai tuo herra huomannut että äippä ei tanssi hänen pillin mukaan ;). Kyllä hän joskus voi yrityksiä tehdä mutta nekin jäävät vain yrityksiksi ja jatkaa omia hommiaan.


Mukavaa huomata että joukkoomme on taas liittynyt uusia lukijoita :D
TERVETULOA!

Kiitos muuten edellisen postauksen kommentteistanne!

Nyt toivotan teille kaikille mukavaa alkanutta uutta viikkoa!


Halauksi teille,
6 kommenttia:

 1. Sama fiilis..maanantai ja syysdebis.. Tsemppiä siis meille!! :)

  VastaaPoista
 2. Upeita ompeluksia! (tuolla aiemminkin siis, se tyynysi jne. :)) ja meillä taitaa vaivata sama TAUTI, nimittäin se, että kaikki muuttuu valkoiseksi, nekin, jotka ehkä olisi pitänyt jättää entiselleen... ;) En tiedä oletko lukenut eilisillan postaukseni, mutta siellä vähän osviittaa tästä, heh ;D
  Sun korin tuunaus on kyllä oikein onnistunut ja hei, kaapista tuli aivan upea! Ois ihana tietää, miten ton oven teit...
  Mukavaa päivää siitäkin huolimatta, että on maanantai ;) Onneks huomenna on jo taas tiistai!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo pensselillä heiluminen taitaa olla epidemia ;)
   Vanhoja kierrätettyjä paneeleita sahattu mittoihin ja liimattukiinni ja vielä varmistaakseni että pysyvät, ovat ruuvattu kii.

   Poista
 3. Eksyin tänne vanhaan postaukseesi... kauniita viirinauhoja ja niin tuttua ajatuksen virtaa :)... Mutta nyt onneksi ollaan kevättä kohti menossa! Olisin kysynyt että onko toi mikä tapetti tossa kuvassasi? Kauniin simppeli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetti on Borås sarjaa mutta en tiedä siitä sen enempää valitettavasti :(

   Poista