lauantai 29. syyskuuta 2012

Vaaleampi versio

Tänään mökille.Ja tarkoitus olisi käväistä metsässä katsomassa suppilovahveroita. Niin ja tietysit poimia niitä pakkaseen :)

Ompelin tummalle tyynylle vaaleamman kaverin.
Joten nyt piinaan teitä tyyny kuvilla ;)


Ohjelmassa minulla myös tänään äidin eteisen tapetointi ja ison eteisen maalaaminen. Minulla kaksi sisarusta joista siskoni asuu 200 metrin päässä äidistä mutta ei ole niitä ihmisiä jotka hallitsevat näitä juttuja. Veljeni taas asuu Helsingissä ja työkseen lentelee ympäri maailmaa joten hän on harvoin käymässä. Kaikki tälläinen kaatuu minulle joka on aavistuksen "liikuntarajoitteinen" sairauksieni takia. Hammasta purren hommat hoituu :) . Minä sisaruskatraan keskimmäinen, perheen mustalammas, olen  ollut se jonka apuun on aina turvauduttu.

Minun ruhoni ei ole oikein tykännyt näistä kosteista ilmoista joita meillä on piisannut :( . Kesäkin meni kärsiessä kun ilmat olivat mitä olivat. Villasukat jalassa menin koko kesän. Ei ollut montaa päivää kun minulla shortsit jalassa ;)
Paljon vaatetta siis niskaan, vaikka se ei auta, kun maalle mennään ;)

Kiitos mukavista kommenteistanne edellisessä postauksessani. Kiitos kun ette kritisoineet "ompelutaitojani" ;).

Mukavaa viikonloppua kaikillekävijöilleni!
Nauttikaa ihanista syksyisistä säistä.Halauksia,

7 kommenttia:

 1. Nuo tyynythän ovat hienot!! Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis tämäkin! Sopivat hyvin yhteen :)
  Tsemppiä viikonlopun touhuihin, toivottavasti saat myös levättyä.

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä minäkin, kauniita ovat yhdessä nuo tyynyt!
  Sinun pitäisi olla muuttolintu ja lentää aina talveksi jonnekin lämpimään....

  VastaaPoista
 4. Noi tyynyt on vaan niin hienoja ! Touhukasta Viikonloppua :)

  VastaaPoista
 5. Niin ihanaa onkin, että autat äitiäsi ja sulta tuollaiset hommat hoituu, niin muista silti, että oma hyvinvointisi ja terveytesi on tärkeintä! Muista sanoa joskus "ei"kin, jos tuntuu, ettet jaksa tai vaikka ei vaan huvita. Itse olen vasta viime aikoina opetellut katsomaan enempi omaan napaani, kun tuntui, että aina pitää revetä joka paikkaan.. ja mun on aina ollut vaikea tuottaa kenellekään pettymyt, vaan haluaisin aina miellyttää. Kunnes tänä kesänä ja syksynä alkoi oma terveys reistata siihen malliin, että oli pakko ottaa stoppia..
  Tyynysi ovat tosi kauniita, mukavaa mökkiviikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Kauniit tyynyt, sointuvat hyvin yhteen!

  Meidänkin on ollut tarkoitus lähteä sienimetsälle, tarvittais sinne vaan joku kokeneempi sienestäjä mukaan! Joskus lapsuudessa käynyt kyllä, mutta ei vuosiin viime aikoina. Sais vähän vinkkejä mitä poimia? Sieni tuntemus on aika huono, vois tulla koko kori täyteen käyttökelvotonta tai myrkkysieniä :D

  Mukavaa sunnuntaita ja tsemppiä tapetointiin :)

  VastaaPoista
 7. Söpöt röyhelötyynyt!

  VastaaPoista