lauantai 10. maaliskuuta 2012

Harmaata

Hei teille kaikille!
Toivottavasti teillä hyvä alku viikonlopulle.
En tiedä mitä meillä on yölla oikein tapahtunut. Osa koriste-esineistä on tippunut hyllyiltä alas ja matkalla alas tehnyt tuhoa muille koristeille :( . Onko lumi tullut jyrinällä alas?? Vai onko seinänaapuri pamauttanut seinään?? Minä en ole kuullut mitään :) kiitos lääkityksen. Mutta vähän ärräpäitä pääsi suusta kun huomasin tuhot aamulla.Pajunkissat ovat löytäneet sisälle :)

Hyllyjäkin jo järjestellyt aamulla.
Näinköhän sitä uskaltaa viedä tuon vaahtosammuttimen kokoisen pienen miehen pihalle tänään?!? Vettä satanut ja tehnyt teistä ja meidän pihasta luistinratoja.
Olen auttanut jo kahta rouvaa, jotka kaatuneet tien toisella puolella. Minä hiekottanut jalkakäytävää siinä toivossa että kukaan ei liukastu meidän talon edessä.

Nyt kuppi kahvia ja uusin Lantliv lehti joka ilmestyi postilaatikkooni eilen

Oikein mukavaa lauantaita kaikille.
Kiva kun piipahdatte kylässä :)


2 kommenttia:

  1. Kiitos,samoin sinulle! Ja ihanat asetelmat olet laittanut! Kyllä nyt on liukasta, mutta toivotaan,että pian sulaa jäät ja lumet pois.

    VastaaPoista
  2. Voi että on kauniita kuvia <3 Sepäs kumma tuo yöllinen tavaran alas tulo ...Me vietiin tuo vaahtosammutinta hiukan isompi neiti ulkoilemaan ja tultiin litimärkinä sisälle,ei reiman puku pitänyt ollenkaan tällä säällä :/ kurahousut huomenna jalkaan ehottomasti! Hali <3

    VastaaPoista