perjantai 23. tammikuuta 2015


KEITTIÖTÄ

Flunssa se vaan pitää pintaansa. Pikkumiehellä ei enään kuumetta eikä muitakaan flunssanoireita. Mamma sen sijaan potee kunnolla flunssaa. Ei ole helppoa flunssaisena olla kotona pirteän mukulan kanssa.


Flunssasta huolimatta siivoilin hieman keittiössä ja järjestelin paikkoja. Niin ja siirtelin tavaroita.
Porukat ovat taas ihmeissään missä kaikki on kun eivät ole vanhoilla paikoillaan ;)
Minkä takia pitää kauniit Green Gaten mukit kaapissa piilossa kun ne voi pitää esillä ?Yrittelin tuossa eilen ylipuhua avokin että hän käväisisi IKEAsta tänään kun tulee töistä hakemassa ne tuolit minulle. Saas nähdä saanko ne tänään vai vasta sitten joskus. Hän kyllä lupasi hakea ne heti kun siihen on mahdollisuus.
No eihän niillä vielä mikään kiire ole kun en ole edes vielä aloittanut projektia "pöydän lyhennystä" ja tuunausta. Hih!
Eilen avokki toki tokas että " sinun pitäisi varmaan kohta aloittaa pöydän tuunaus jotta saat sen valmiiksi ennen C:n 6 vee synttäreitä ". Höh! Synttärithän vasta maaliskuussa. Ihan niin kuin en kerkiäis siihen mennessä saamaan sen valmiiksi.


Tällä hetkellä tuntuu siltä kun jaksaisin taas bloggailla. Tosin en lupaile tehdä joka päivä postauksia.


Meillä on poikien kanssa suunnitelmissa tehdä Lontoon ressu taas tänä vuonna. Pojat rakastuivat siihen kaupunkiin. Ymmärrän heitä täysin. Sillä itsekin olen rakastunut sihen kaupunkiin. Sen tunnelmaan, arkkitehtuuriin, ihmisiin jne.
Te jotka siellä olette käyneet tiedätte mistä puhun.
Mukavaa että jaksatte kyläillä.
Ja kiitoksia kommenteistanne edelliseen postaukseeni.
Aina yhtä mukava lukaista niitä.


Ihanaa alkavaa viikonloppua teille!

2 kommenttia:

  1. Samaaa mieltä, mitä sitä turhaan kauniita kippoja piilottelemaan! :)

    VastaaPoista
  2. GG:t pitääkin pitää esillä kun ovat niin kauniita. ♥ Ja Tafegutin teepurkit. Oi että Lontoon matka edessä, ihanaa! Sitä jaksaa paremmin kun on mitä odottaa...

    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista