lauantai 14. syyskuuta 2013

Hei vaan kaikille!
Ja kiitoksia kommenteistanne edelliseen postaukseeni.
Minulla on käytössä mustesuihkuprintteri ( onko sen nimi niin ?!?! ).Ja ihan hyvin ovat kuvat siirtyneet haluamalleni pinnalle.

Täällä mennään päivä kerrallaan. Mitään fixua en saa tehtyä. Inspis on poissa vielä.


Mitä siis minun on tarkoitus tehdä nyt kun ei opiskelustanikaan tullut mitään?!?! Ei harmaintakaan aavistusta.
Seinät ovat jo jonkun aikaa kaatuneet niskaani. Kotona oleskelu ahdistaa ja masentaa. Suoraan sanottuna v...taa.Työpaikkalääkärini kanssa saimme pienen idean viimeksi kun kävin vastaanotolla. Kun nyt tuo FM on minulla pahana tällä hetkellä, eikä täällä läntisellä uudellamaalla ole minkään näköistä toimintaa, vertaistukea. Juttelimme asiasta ja aloimme kehittelemään asiaa. Nyt olen ollut yhteydessä LU fibromyalgiayhdistykseen ja odottelen yhteyshenkilön loman loppumista niin päästään suunnittelussa hieman eteenpäin. Olisi terapiasta kyse.

Minut haluttaisiin vetämään läntisen uudenmaan reumayhdistyksen alaisuuteen kuuluvaa fibromyalgia ryhmää, ruotsinkielistä, sillä heillä ei ole moneen herran vuoteen ollut toimintaa. Kieltäydyin kunniasta sillä juuri tällä hetkellä ei minulla ole siihen resursseja, voimia, energiaa.Kun tästä saan itseni nostettua ylöspäin ja FM kivut antaisivat periksi olen suunnitellut lähteväni Ruottiin opiskelemaan fibrojoogaa. Joogamuoto kehitetty erityisesti fibromyalgikoille. Uskon sen toimivan, sillä tätini kertoi kesällä käydessään täällä Suomessa, että hän omin silmin on nähnyt FM potilaiden tulleen parempaan kuntoon. Jopa niin huonossa kunnossa olevat jotka ovat pyörätuolin kanssa liikkuneet, ovat voineet luopua tuolista. Moni vähentäneet taikka luopuneet kokonaan lääkkeistä.Se ei siis ole sallaista joogaa jossa väänneetään itsensä solmuun ;).
Olen jo valmis kokeilemaan IHAN KAIKKEA jotta näistä hemmetin kivuista pääsisin.

Eikö ole ollut ihana päivä tänään?! Aurinko paistanut ja lämmitellyt ihanasti ainakin meillä täällä etelässä.


Aurinkoa päivääsi <3


4 kommenttia:

 1. Voimia ja toivottavasti asiat kääntyvät parhain päin :)

  VastaaPoista
 2. Hienoa kuulla, että sinulla on jo uusia suunnitelmia...:)

  VastaaPoista
 3. Toivotaan, että asiat kääntyvät vielä parhain päin, iloa päiviisi.

  VastaaPoista
 4. Voimia sulle ja toivottavasti fibrojoogasta on todella apua. Meidän suvussa sitä on kahdella henkilöllä, ei oo tosiaan kiva tauti. Niinku mikä tauti sit oliskaan kiva...? Olipas typerästi sanottu... No mutta ymmärrät mitä tarkoitan. :)

  VastaaPoista