maanantai 5. elokuuta 2013

Muovimattoa

olen pitkään metsästänyt.
Mielestäni uutena niiden hinta tahtoo olla päätähuimaava ;).
Viime viikolla kävin tuossa naapurissa Emmauksessa ja silmiini sattui mielyttävissä väreissä oleva muovimatto.
Hinnallakaan se ei ollut pilattu, 8 €, joten nappasin sen mukaani. Muuta vikaa siinä ei ollut kun että kaipasi hieman pesua.Tarjottimen löysin äitini ulkorakennuksen vintiltä. Siinä oli kahvat mutta toinen kahva oli rikki, joten nappasin ne pois.


Hieman maalia pintaan niin johan näyttää raikkaammalta ;).
Samaisen tähden maalasin tarjottimeen kuin maalaamassani jakkarassa on.
Tuo harmaa sävy on omia keitoksiani.


Viimeinen viikko ennen kuin arki astuu todenteolla kuvaan. Meillä tämä arkeen sopeutuminen ei ole lähtenyt mitenkään erityisen hyvin käyntiin. Viikko vielä aikaa " harjoitella ".

En minä tiedä mistä johtuu, mutta mielestäni tämä kesä tuli nopsaa ja yhtä nopsaa se on ohi?! Kuvittelenko minä vaan vai tuntuuko teistäkin samalta?!.

Tänään meillä ohjelmassa kaupungilla juoksentelua. Kroppa on kipeä ja jäykkä viikonloppuisen puutyön jäljiltä. Tiedän, tiedän, minun EI tulisi tehdä tuollaista, mutta kun kukaan muukaan ei sitä tee, enkä voi antaa 70 vee äitini työskennellä itseään hengiltä.

Nyt vaatteiden pukemis neuvottelut pikku miehen kanssa jatkukoon.

Kiitos kommenteistanne. Yritän tässä illemmalla keritä vastailemaan.

Mukavaa maanantaita <3


5 kommenttia:

 1. Kauniit värit matossa ja tuo tarjotin on hieno!

  VastaaPoista
 2. Tulipa tarjottimesta hieno<3 Kyllä meilläkin on suuria vaikeuksia luopua tästä ihanasta kesäolosta ja lomasta. Mutta ihanaa, kun kesäsäät jatkuvat kauniina<3
  Halit ja aurinkoista oloa sinne♥

  VastaaPoista
 3. Minusta tuntuu myös samalta, että kesä tuli vauhdilla, mutta lomakin lähenee vauhdilla loppuaan. Kiva asia on,että kesää on vielä elokuun ajan jäljellä, sillä loppukesästä täytyy nyt nauttia töissä käyden. Illat elokuussa pimenevät, mutta sitten laitetaan valoa! Ihania tuunauksia taas, tarjotin on hurmaava! Kyllä se arki siitä taas lähtee sujumaan, kun pidetään lippu korkealla ja mieli reippaana!

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva tarjotin. Muovimatot on kyllä käteviä. Varsinkin koira perheessä.

  VastaaPoista
 5. Kivan sävyinen matto! Mä olen kans alkanut lämpenemään muovimattoihin, keittiöön voisin sellaisen hommata jos sopivan hintainen osuu kohdalle. Kyllä kesä on mennyt (taas) nopsaan, tämä kesä erityisesti kun vauva syntyi kesäkuusta ja ottanut omansa :) Mutta toivotaan että kesä jatkuu kelien puolista pitkälle syksyyn! Aurinkoista viikon jatkoa! ♥

  VastaaPoista