sunnuntai 25. elokuuta 2013

Aamu on täällä lähtenyt hitaasti käyntiin.
Heräsin isännän herätykseen puoli 7. Sitten koira vaati minua nousemaan ylös vaikka olin kuolemanväsynyt, niin kuin joka aamu. Hetken tehtyäni työtä pääsin sängynpohjalta ylös ;). Mitenköhän vaikeata minun on 10 vuoden päästä päästä sängystä ylös?! Nostokurki siihen varmaan tullaan tarvitsemaan.
Eilinen huonekalujen siirtely tuntuu nyt sitten tänään kropassani. Kivut ja jäykkyys kymmenkertaistuneet.
Kyllähän minä tämän tiesin eilen ennen möbleeraamista että näin tulee käymään.TV-kaappi ja sohva vaihoivat päittäin paikkaa.

Näettekö te nu " sarvet "  kappsäkin takaa?!?! Ne ovat osa meidän modeemia.

Sanoin eilen isännälle, että minusta pitäisi tulla suunnittelija joka suunnittelee kaikista noista rumista teknisistä vempaimista sisustuselementtejä ;).

Sain rakantamani hyllynkannattimet valmiiksi. Eteiseen on ilmestynyt naulakko ja olohuoneeseen hylly.
Niistä sitten joku toinen kerta.

Te jotka olette seuranneet minua pidemmän aikaa, muistaa varmaan postaukseni kun virkkailin isoäidinruutuja joista oli tarkoitus tehdä peitto/viltti?! Minäpä vielä virkkailen :). Miten monta sataa palaa oikein vaaditaan yhteen täkkiin, häh?!?! Minulla kasassa 77 palaa eikä siitä ole kuin perseenlämmittimeksi ;). Ei kai muu auta kuin virkkaila pala per päivä, sillä sellainen tahti minulla suunnilleen on tämän penteleen peukaloni takia  ;) .

Tervetuloa uudet lukijat. Toivottavasti viihdytte :).

Kiitoksia kun jaksatte vierailla täällä blogissani seuraamassa hulluja juttujani  :).

Ja kiitos kommenteistanne.


Aurinkoista sunnuntaita !
6 kommenttia:

 1. Minäkin inhoan teknisiä vempaimia, kun eivät oikein sovi sisustukseen! Maalaisromanttisia modeemeja ja digibokseja..hmmm, kelpaisi mulle!
  Aurinkoista sunnuntaita sinulle :)

  VastaaPoista
 2. Onneksi meitä näyttää olevan muitakin! En minäkään ymmärrä, miksi tuo tekniikka on aina niin hiton rumannäköistä. Mies ei edes suostu piilottamaan mitään, mikä toimii sähköllä. Hänen mukaansa laitteet kuumenevat jonkun kalusteen tms sisällä. Höh! Rumia ne on, sanon minä. Tuollainen tv-kaappi olikin mielessäni, mutta ei. Ei isäntä suostu. Virkkaus on kyllä tosiaan mtuollaista, että paloja syntyy, mutta pefletiltä minullakin tilanne näyttää edelleen. Teen välillä 2-3, välillä menee muutama päivä virkkaamattakin. Jouluksi olisin tätä viritystä tekemässä, mutta saa nähdä miten käy.

  VastaaPoista
 3. Näitä kauniita kuviasi ei kyllä väsy katselemaan!

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia on :) Oi voi kuinka herkkää ja pidän teidän tv-kaapista paljon.

  VastaaPoista
 5. On kyllä toinen toistaan kauniimpia tavaroita ja huonekaluja...lankaköynnöskin näyttää niin ihanalta <3

  Toivottavasti loppupäivää kohti kroppa on jo vetreytynyt :)

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 6. Mulla on ollut samainen virkkuprojekti nyt yli vuoden etenemässä...jos oisin tehnyt niitä yhden joka päivä, niitä olisi jo jotain 350kpl, eli muutamaan peittoon, mut nyt niitä on vain joku 45...byhyy ja mä laskin et haluun ainakin sen 150 palaa...kymmenen vuoden projekti siis.. ;)

  VastaaPoista