sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Touhukas viikonloppu

Näitä postauksia tulee aika harvaan minulta näin kesällä.

Edellisessä postauksessa kerroin siivous-urakastani. No, se tyssäsi yhtä nopeasti kun alkoikin. Pölynimuri sanoi sopimuksen irti.

Viikonloppu ollut menoa täynnä.

Torstaina tuli lapsenlapseni W yökylään ja appivanhemmat Imatralta.
Perjantaina odoteltiin ukkosta mutta turhaa sekin. Karjaalla se jylläsi ja kiersi Pohjan kautta jättäen meidät Tammisaaressa ilman ilmaa puhdistavaa ukkosta. Sadetta saatiin 5 minuuttia.
Tyttäreni joka asuu Karjaalla ja oli yövurosta perjantaina tullut, heräsi siihen että ikkunasta sinkosi sisälle 5 cm halkasijaltaan olevia rakeita osuen häntä päähän :).Jostain netin syövereistä löysin sivun jossa tehtiin kangas ruusuja/kukkia ja päätin tietysti niin kuin AINA kokeilla itse. Täytyypi koneelta etsiä osoite kyseiselle sivulle ja laittaa se tänne blogiin.
Eilen käytiin Fiskarsissa. Siellä on aivan mahtava lastenleikkipaikka. Jos joskus lastenne kanssa eksytte Fiskarsiin niin suosittelen sitä lämpimästi.
Fiskarssista jatkoimme matkaa Karjalohjalle. Käytiin Päiväkummussa syömässä ja Puujärvessä uimassa. Muut en minä. Sieltä sitten Mustion kautta kotiin.

Hellettä meillä on piisannut. Ei pitäisi valittaa. Mut kun.... kivuissa ollaan oltu :(.
Kivuista puheenollen, kirurgi soitti peukalostani ja kyseli kuulumisia. Kerroin että vieläkin se reistailee ja tunto yhä poissa. Nyt olen sitten elokuussa menossa ENMG:hen  Tammiharjuun. Tuloksista sitten riippuu joudunko veitsen alle. Nämä minun muut sairaudet ovat sitten osa syynä miksi peukalo ei parane :(.
No olenhan minä nyt 4 kuukautta opetellut elämään "käsipuolena" ja aikas hyvin olen siihen sopeutunut.

Huomenna kun isäntä tulee kotiin töistä, olisi minun tarkoitus lähteä maalle katsastamaan tämä mustikka tilane. Toivottavasti eivät ole metsään kuihtuneet. Talveksi pakkaseen mustikoita pitäisi saada. Mansikat,karviaiset ja herukat siellä jo on :).

Ja uusia lukijoita ilmestynyt. Mahtavaa :)
Toivottavasti löydätte täältä jotakin mikä teitä inspiroi :). Napatkaa niitä ideoita vapaasti mukaanne.

Kiitoksia teille kaikille kommenteistanne. Minun on alettava ryhdistäytyä ja vastailemaan kommentteihin. Laiskuus on iskenyt ;).Nautitaan ihanista hellepäivistä
5 kommenttia:

 1. Ruusu on kaunis! Kuten tuo lipasto ja koko nurkkaus...:)

  VastaaPoista
 2. Voi peukkuparkaa! Mut tosi kaunis ruusu, kiva jos löydät jostain ohjeen millä sen teit.. tai teet itte ohjeen.. :D
  Ihanaa alkavaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
 3. Mulla ois kans ohjelmassa näpertää noita ruusuja "muutama" kappale. Saapa nähdä miten käy :) Tuota Fiskarssia on moni suositellut, joten taitaa olla niin, että itsekin on siellä joskus vierailtava.

  VastaaPoista
 4. Kaunis ruusu ! Ohje kyllä kiinnostais minuakin ;)

  VastaaPoista
 5. Upean ruusun olet tehnyt. Toivotaan mukavaa mustikkareissua ja paljon satoa! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista