sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Mattopyykillä

käväistiin pikaisesti pikkumiehen kanssa eilen maalla.
Kroppa tosin oli kanssani aivan eri mieltä mattojen pesusta. Olo on nimittäin kuin olisin jäänyt maantiejyrän alle :(. Lasagnet sain pitkin uuninluukkua kun vuokaa laitoin uuniin..... Mikään ei ole pysynyt oikein käsissä.No mutta kokonaiset 2 mattoa sain pestyä. Mielettömän ihana tuoksu tulee kotiin kun laittaa mäntysuovalla pestyt matot lattialle. En malta odottaa että matot kuivuu...tahtois sen raikkaan tuoksun nyt heti sisälle ;).Taidankin tänään yrittää ottaa rennommin niin ehkäpä kivut siinä samassa lievenee.....
Kylläpä  olemme saaneet nauttia ihanista kesäpäivistä. Aurinkoa ja lämpöä on piisannut.
Tuo minun nurmeni tosin ei ole nauttinut näistä helteistä :(. Se vähäinen sade mitä olemme saaneet, ei ole ollut nurmikolle tarpeeksi. Saas nähdä miten sen käy.


Nautinnollista Sunnuntaita teille !


8 kommenttia:

 1. Toivottavasti kivut eivät tänään pahasti vaivaisi ja saat nautiskeltua sunnuntaista! Kauniita kuvia, tuo piironki on hurmaava <3

  VastaaPoista
 2. Mattopyykki odottaa minuakin. Olkapää vain ollut muutaman päivän aivan "jumissa", lienenkö nukkunut, jotekin huonosti, vai mistä moinen...:)
  Meilläkin nurmikko alkaa rukistumaan.

  VastaaPoista
 3. Voi, meillä mattopyykki olisi vielä edessäpäin... Ihanaa että kohta saat puhtaat, tuoksuvat matot sisälle :)

  VastaaPoista
 4. Miten ihmeessä jaksat puolikuntoisena pestä mattoja...tosin se puhtaan, mäntysuovan tuoksuinen matto on kyllä ihan paras palkinto, että kai sitä kipuja sen verran jaksaa :)

  VastaaPoista
 5. Mäntysuovan tuoksuiset matot on ihana tuoda taloon. :-) Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 6. Mullaki on matot vielä pesemättä, ja totta, niistä tulee niin ihana raikas tuoksu sisälle :) Ihania kuvia sulla taas, mukavaa sunnuntaita, toivottavasti kivut hellittää!

  VastaaPoista
 7. Meillä isännys kävi mattopyykillä naapurin miehen kanssa parisen viikoa sitten, ja enään ei tuoksu mäntysuopa, mutta matot on toistaiseksi vielä puhtaat =D Ihana blogi sulla <3

  VastaaPoista
 8. Tämä blogi on täynnä ihania juttuja! Tuoksuja, tunnelmia, ideoita ja iloa! Tykkään kovasti :) Ihanaa, kun löysin tänne.

  VastaaPoista