maanantai 10. kesäkuuta 2013

Maanantai. Mitähän tämä uusi viikko tuo tullessaan?!
Kerronpa teille aika koomisen jutun. Lauantaina olin auttamassa tapetoinnissa. Minä leikkasin lattiatasolla tapetinpätkiä ja sudin tapettiliisteriä päälle. Eli muutaman kerran menin lattialle ja nousin ylös. Traagista ja samalla koomista tässä on se että meikäläisen reidet ovat niin kipeinä sen jälkeen että en tolpillani meinaa pysyä. Jalat pettää alta :(. Löydän aina vaan uusia " juttuja " tästä sairaudestani ja mitä se voi saada aikaiseksi minun kropassani. Yritän elää normaalia elämää mutta joskus tulee näitä pakatakkeja.

Nappasin taannoin kaupasta mukaani uusimman JdL lehden.
Sitä selaillessani sain sitten idean suunnitella oman telkkarin mittoihin sopivan TV-kaapin. Minullahan on tuo Markör kaappi mutta se on aika syvä. Ja uusimmassa JdL lehdessä oli ohjeet miten vanhoista lankuista yms. rakennetaan kapeampi kaappi.
No avokki sai siitä idean että voi sitten leveämmänkin rakentaa niin saa ISOMMAN telkkarin hankittua. Ei todellakaan. Minulle riittää 32 tuumainen vallan mainiosti. Kuulun niihin joiden mielestä tuo vekoitin on ruma.
Tiedoksi teille jotka haluaisitte telkkarinne piiloon, niin lehdessä hyvät rakennusohjeet ;).Viimeviikkoisen Karjaan reissun aikana käväisin Säästötalo Latvalalla ja nappasin mukaani tälläisen ihastuttavan Kelloggs-purkin.Kiitoksia kommenteistanne :). Aina yhtä mukava lukea niitä.


Ihastuttavaa maanantaita!


5 kommenttia:

 1. Pitkästä aikaa! Olen ollut laiska blogien suhteen, mutta nyt taas innolla mukana. Telkkari on kyllä minustakin ruma ja tahtoisin sen piiloon. Isäntä ei suostu, sillä hänestä kaappiin piilottaminen saa aikaan sen, ettei ilma kierrä ja niin telkkari kuulemma lämpiää liikaa. No, olen antanut periksi jo aikaa sitten. Ruma telkkari siis näkyy meillä. Minäkin selailin samaa lehteä, mutten ostanut, vielä. Ostan tietystä liikkeestä vasta. Tänään täytynee poiketa se hakemassa ihan vaan omaksi iloksi.

  VastaaPoista
 2. Voih! Minunkin pitää hankkia nyt uusin JdL... Tuo Kellogs purkki täytyy näköjään myös hankkia, kun vain tietäis osoitteen täällä Kainuun alueella tai netissä. Muksujen jäljiltä muropaketit on aina niin ikävän näköisiä...

  VastaaPoista
 3. Kyllä tosiaan tuntuu, että kaikki tekeminen tuottaa kipua...niin tylsää :/

  Minäkin ihastelin tuota tv-kaappia, todella ihana! Ei vaan taida meidän isäntä moiseen suostua. Mutta kyllä nuo kaikki tekniset laitteet on vaan rumia, niitä ei taatusti naiset suunnittele ;)

  Kerroppas mitä ihania kauppoja Tammisaaresta löytyy, että osaan niihin kurvata :)

  VastaaPoista
 4. Mistähän se johtuu, että nuo miehet haluaa aina mahdollisimman ison tv:n...:)

  VastaaPoista
 5. Samaiset ohjeista huutelin omalle miehelle. Saas nähdä innostuisikohan syksyllä naiselleen moisen rakentamaan!

  VastaaPoista