sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Viikonloppu mökillä takanapäin.
Tänään on ollut hirmu tuulinen päivä. Hyvä että pystyssä pysyi ulkona ;).
Toivottavasti teillä mukava viikonloppu takanapäin.

Leikin ennen mökille menoa hieman kuvansiirtoaineella ja tässä on osa siitä mitä olen tehnyt.


Pieni puinen laatikko jossa balsamicot ja öljyt sai tälläisen tekstin.Ib Laursenin tarjotin sai sitten tälläisen tekstin.Ja tuikitavallinen ruukku jonka maalasin valkoiseksi sai sitten tälläisen tekstin.

Kerron teille vielä mistä otan nämä tekstin jos ette satu muistamaan ;). Haen ne täältä. Ja täältä löytyy "ranskalaisia tekstejä". Ja täältä löytyy kivoja kuvia ja tekstejä. ( klikkaamalla noita täältä sanoja pääsette suoraan sivuille :)  ).


Nyt sitten halaamaan tyynyä ja toivomaan että Nukku-Matti saapuu ajoissa tänä yönä.
5 kommenttia:

 1. kiitoksia vaan linkeistä, talteen menivät :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja tulee tällä tekniikalla!
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Mistä tuota kuvan siirtoainetta saa? Ja kuinka se toimii?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omani olen ostanut sinellin verkkokaupasta.
   Pensselillä siveltelet haluamallesi kuvalle/tekstille ja annat kuivua kunnolla. Tällä kertaa itselläni meni yön yli ;). Jonka jälkeen rievulla varovasti kastelet paperin. Sormella tai rievulla varovasti "hankaat" paperin pois jolloin teksti/kuva jäänyt haluamallesi pinnalle :)

   Poista
 4. Kiitokset:) Pitääpä siis alkaa katselemaan jostan ko ainetta. Olen tuunailemassa kalusteita ja muuta kivaa syksyllä tarvittavaan asuntoon. Ihan ilmaisista siis olen kulustusta mieleiseksi laittamassa, kun ei ole varaa mitään ostella ja toinen asunto on saatava sisustettua missä pojan kanssa viikot asun seutraavat kaksi vuotta. Aivan ihania ideoita olen saannut täällä vierailemalla, kiitos sinulle kun jaat kanssamme blogisi kautta kaikkea ihanaa.

  VastaaPoista