keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Kärpänen katossa

Ihanaista keskiviikkoiltaa kaikille!
Meidän olohuoneen kattoon on laskeutunut kärpänen :)
Hankin nimittäin Paola Suhosen LENTO palovaroittimen. Minusta se on aikas makee ;).
Kamppailen yhä edelleenkin tämän olohuoneen järjestyksen kanssa. Hiljaa hyvä tulee. Eihän Roomaakaan rakennettu päivässä ;). Tällä hetkellä peukalon lisäksi minua kiusaa nuo fibrokivut :(. Sen verran jääräpää olen että paikoilleen en jää vaikka mikä paikka kolottaa. Todellisuus taitaa olla se että paikoillaan oleminen pahentaa kipujani.
Kohta olisi muuten keittiöpöydän maalaausurakka tiedossa. Alkaa ilmat olees sen verran lämpimät että pihalla tarkenee olla ja tehdä töitä.

Nyt kahvikupponen suloiseen kätöseeni ja lähden blogimaailmaan surffailee :)

Voikaa hyvin.
9 kommenttia:

 1. Pojan huoneen katossa on samanlainen ja tytön huoneessa sama vaaleanpunaisena. Ne on aika ihanat!

  VastaaPoista
 2. Hei tuo pörriäinen meijänki kattoon...Täälläkin painitaan fibron kanssa, nämä vaihtelevat ilimat kurjia. Mutta periksi ei anneta ja se liikunta hoitona kyllä kaiken a ja o :)

  VastaaPoista
 3. Kärpäsiä olen kaupassa katsellut, mutta sinne ovat jääneet. Yksi palovaroitin riittää pienessä kodissa (kai?). Mut tosi hauska tuo on! :)

  VastaaPoista
 4. Samoin täällä, nuo sadekelit, ainakin minulla pahentavat näitä fibrokipuja. Liikkeessä pitää olla, paikallaan oleminen, pahentaa särkyä. Varsinkin, kun en ole syönyt lääkkeitä näihin särkyihin koskaan, vaikka olen niistä saanut kärsiä jo lähes 20 vuotta. Ihana tuo palovarotin, sisustukseen sopiva. Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 5. mie haluaisin meille myös tuollaisen. isäntä vaan hokee "eikö välttäs halvempikin".. :D no ei...mie haluan vaaleenpunasena tollasen..

  VastaaPoista
 6. Ihana kärpänen! Tuollainen kärpänen olisi tervetullut meidänkin kattoon:)
  Toivottavasti kivut hellittävät pian!

  VastaaPoista