maanantai 3. joulukuuta 2012

Ihanaista uuden viikon alkua!

Miten teillä kaikilla adventtiviikonloppu sujui?

Minä sain kokea lauantaina jotakin aivan ihmeellistä. Monille teistä se ei ehkä ole ihmeellistä mutta täällä  sellaista ei yleensä tapahdu.
Perjantainahan jouduin lumityöt tekemään kunnon lumimyrskyssä jotta saisin auton esille ja ajettua parkkipaikalta.
Lauantaina sitten kaupungin aura-auto oli taas jättänyt metrin korkuisen ja leveän kasan portinpieleen ja sehän oli otettava pois. Minun hommani näytti varmaan jotenkin niin vaivalloiselta että tämä kyseinen ihme sitten tapahtui. Jostakin ilmestyi traktori meidän portinpieleen, Setä vain hymyili ja alkoi nostelemaan lumia pois. Siinä minä seitä töllötän puusta pudonneen näköisenä kun setä putsaa ei pelkästään portinpielen vaan meidän koko parkkipaikan takapihalta!! Kun hän on sen tehnyt, hän ajaa pois. Olisin odottanut että hän kysyisi jos tarvitsen apua mutta ei, odotin että hän aukaisisi traktori oven ja edes sanoisi jotakin mutta ei. En saanut mahdollisuutta KIITTÄÄ häntä!


Kuvassa meidän kakkos adventtikynttelikkö joka on Pentikistä. Numerot taikataikinasta johon kirjoitin numerot ja ne laitettu käpyihin seisomaan :) Kynttilä ei suostunut syttymään joten annoin olla ;)
Kävin eilen nyysimässä hieman kattotiilejä siskoltani. Hän ja äitini asuu Tenholassa joka on noin 20 km päässä Salon suuntaan. Oli kuulkaas leuka mennä sijoiltaan kun sinne ilmestyin. MISSÄ KAIKKI LUMI???   Siellä ei kuulkaa ollut juuri tietoakaan lumesta! Muutama sentti vain ja meillä pentele lähenee puolta metriä.
Kävin myös kuusivarkaissa veljeni metikössä ;). No mitäs näinkään metsässä? Metsästäjiä!!!! Onneksi olin laittanut päälleni takin missä huomiovärit eli minua ei voitu luulla hirveksi. Ehkä.... Kyllä yksi heistä säpsähti kun ilmestyin kuin tyhjästä. Missään EI ollut kylttejä että metsästys käynnissä!!! Minä kun ajattelin että metsästyskausi on jo ohi. Mitä minä kaupunkilainenkaan tiiän.
No mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Tiilet ja kuusi kotona :)
Tiilet jotka jo olen saanut valmiiksi olen vienyt myyntiin.

Nyt pitäisi kai hieman siistiä tota keittiötä kun minä olen niin kuin sotkenut sen oikein kunnolla jynssäessäni kattotiiliä ja maalatessa :)

Oikein ihastuttavaa päivää kaikille!


Halauksin,


5 kommenttia:

 1. Oletpa ollut ahkera, mukavia puuhia ja varmasti ihania lopputuloksia! :) Kauniit adventtikynttilät ja somisteet!

  VastaaPoista
 2. Sulla on kyllä ollut vaiherikas adventtiviikonloppu :D
  Mutta kaunista jälleen!

  VastaaPoista
 3. Sulla on kyllä käynyt oikea enkeli pihalla pyörähtämässä :)

  VastaaPoista
 4. Ihana yllätys, tämä "lumimies", mistähän tupsahti paikalle. Metsässä saa olla varuillaan, varsinkin jos on hämärää, nämä metsästäjät ovat joskus liian hätäisiä. Loppu hyvin, kaikki hyvin. Mukavaa viikkoa! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 5. Niin hienoa, että maailmassa on vielä tuollaisia auttavia ihmisiä! Pieni teko, mutta kuinka suuri ilo :)

  VastaaPoista