perjantai 30. marraskuuta 2012

Voi Antti minkä teit

Heipä hei!
Tänään oli taas lääkärinkäynti. Eikä tuo muuta voinut todeta kun "ei sinua voi päästää takaisin töihin"

Aamu tosin alkoi lievällä shokilla kun ikkunasta katteli ulos. Eipä tuota naapurin taloa tahtonut nähdä kun lunta tuprutti oikein kunnolla.

Auto piti etsiä jostakin lumen alta. Mutta ensiksi oli lumityöt tehtävä jotta saisi auton pois parkkipaikalta!!
Arvatkaapa vaan jos se sujui meikäläiseltä jolla prolapsi selässä ja pahat fibro-kivut. Juu ei sujunut mutta suomalaisella sisulla ja muutamalla rumalla sanalla sain lumet luotua.


Karjaalle oli mielettömässä lumimyräkässä lähdettävä jotta saisi isännän kuskiksi Lohjalle. Monen mutkan kautta päästiin määränpäähän. Kotiin palatessa meitä odotti reilut 40 cm lunta pihalla vaikka meidän 16 vee oli kerran lumet luonut.
Vieläkin tuota lunta tulee..... Talvi on ihan kiva ja lumi. Mutta minkä takia AINA pitää tulla kaikki talven lumet yhdellä kertaa ;)


Ihastuttavaa loppu viikkoa!


Halauksin,
6 kommenttia:

 1. Oi ei, ei ole varmasti herkkua lumenluonti noiden kipujen kanssa:( Minäkään en tahdo ymmärtää, miksi sitä lunta pitää kerralla tulla aina niin kovasti. Halauksia sinne <3

  VastaaPoista
 2. Voihan Antti -tuisku sanon minä. :D

  VastaaPoista
 3. Juurikin tuota kyselin eilen naamakirjassa: Miksi kaikki lumet yhtenä päivänä??? En tykkää yhtään! Kivaa viikonloppua Antin tempauksista huolimatta!

  VastaaPoista
 4. Ei varmasti kivaa luoda lunta noiden kipujen kanssa, tällä lumimäärällä kun hyväkuntoinenkin jo toivoo urakan olevan ohi ennen puoltaväliä.

  Ihan käsittämätöntä tuo lumen määrä mitä alle kahdessa vuorokaudessa satoi. Meinasin juuri kirjoittaa että nythän se sade on lakannut, mutta kurkistin ulos ja taas siellä sataa. Loppuis jo! Meillä jäi eilen kaupunkireissu väliin kun odoteltiin aura-autoa, tie oli niin lumessa että naapurit kahlasi autoillaan kotiin, joten en kehdannu lähteä kun ei tienny pääseekö vielä takaisin kotiin.

  VastaaPoista
 5. Voi vitsit. Piiiiitkiä hermoja olisi siellä kaipailtu. Hassua, meillä täällä Porissa ei ollut tietoa mistään Antista. Siis joo, aamulla vähän normaalia enemmän tuuli, mutta pipo pysyi ihan hyvin kuitenkin päässä ja illalla alkoi satamaan lunta pienen viiman kera, mutta että samanalaista kuin muualla suomessa... ehei! Ihan hämmentyneenä katselen kuvista, mitä on oikeen tapahtunut. Mies ja poika pääsivät kumpikin turvallisesti myrskyn alta pois. Vitsit, että kyllä jännitti!!! Ihanaa ja oikein mahtavaa lumista lauantaita Ihanalle Ericalle <3

  VastaaPoista
 6. Ei oo Rollossakaan Antti-tuiskua näkyny , vaikka tämä on Joulupukin ja Antti Tuiskun kotikaupunki :(

  VastaaPoista