perjantai 23. marraskuuta 2012

Pieni kuusi

Viikko hurahtanut mieletöntä vauhtia ohi. Ei ole meikäläinen oikein mukana tahtonut pysyä mukana ;)
Eilen kävin puuhastelemassa liikkeessä nimeltä Mini-Shop jotta omistaja saisi sen hieman jouluiseksi ennen joulukadun avajaisia. Ja muutenkin joulua ajatellen. Kaupassa on suuria suunnitelmia muuttaa tyyliä. Nyt siellä toimii samassa itsepalvelu-kirppis mutta se on tarkoitus pienentää. Tilalle tulee kaikkea kivaa mm. askarteluun sopivaa. Olen selaillut monia paksuja luetteloita ja valkannut mitä sieltä tilata myyntiin.
Osa syy siihen että omistaja päätyi tälläiseen ratkaisuun on se että paikallinen Tiimari muutti keskustan ulkopuolelle ja että heidän valikoimaa on supistettu :(.
Tälläisen asetelman laitoin ulkorappusten viereen.Pieni kuusi sangossa jossa hieman sammalta.
Jotakin sinne on vielä laitettava mutta kun en vielä tiedä mitä ;)


Ehkä laitan kynttilälyhdyn tilalle lyhdyn jossa minulla on ledvaloja.Toisi hieman valoa pihalle tuonne harmauteen.

Ihastuttavaa viikonloppua!


Halauksin

3 kommenttia:

 1. Suloinen pikkukuusi sangossa! Ja kivoja touhuja siellä, ihana varmasti päästä valikoimaan tuotteita myyntiin! :) Mukavaa perjantaita!

  VastaaPoista
 2. Onpas söpö, tuo antoikin idiksen myös minulle ;-D

  VastaaPoista
 3. Pitääkin käydä metsässä :)

  Kävin juuri paikallisessa Tiimarissa ja olin aika pettynyt. Kiva saada kylälle joku paikka jossa hypistellä askartelutavaraa, vaikkei mulla kyllä nykyisin ole aikaa askarrella ja onhan noita kortti-/skräppitarpeita nurkissa varmaan parin tonnin edestä :) Pitäs kai myydä niistä eses osa pois kun ei niitä jouda kuitenkaan käyttämään, turhaan vaan liimat ja musteet kuivuu hyllyssä, paperit nyt ei vanhene kuin menemällä "ulos muodista".

  VastaaPoista