sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Nyt on risukko maalattu valkoisella ja kynttilänpidikkeet laitettu paikoilleen. Olisi kynttilöiden ostos reissu edessä ;)
Nyt kun tuota on kattellut niin on tullut sellainen ajatus että se ehkä olisi hieno myös mustana. Silloin se olisi kontrastina kaikelle valkoiselle :)
Ken tietää ehkäpä raahaan toisen oksan metsästä ja maalaan sen mustaksi ;)
Isäntä ja pikkumies lähtivät uimahalliin. Ilmoitin isännälle ennen kuin lähtivät että huonekaluja voisi hieman siirrellä olohuoneessa :). Tosin emäntä toimisi vain työnjohtajana kun muuhun minusta ei tällä hetkellä ole.
Idea ei kuulema ollut hassumpi mutta katsotaan mitä mieltä hän on kun uimahallireissulta tulevat ;)

Kiitos ihanista kommenteistanne :)

Ihastuttavaa ja leppoisaa sunnuntaita teille.


Halauksin,


8 kommenttia:

 1. Tosi kaunis siitä tuli,aion itsekin tuollaisen toteuttaa,ehkä virittelen sen seinälle:)Eilen illalla tai oikeastaan yöllä luin vanhoja postauksiasia ajalta jolloin en vielä lukija ollut ja voi mahdoton että sulla on monia,monia idiksiä jotka tekis mieli toteuttaa;)
  Kivaa sunnuntaita ja sujuvia mööbleerauksia sinne<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea tuo seinälle viritteleminen.
   Kiva jos olet jotakin löytänyt blogistani mitä voisit itse toteuttaa :)

   Poista
 2. Vitsit, tuo on kyllä ihan varastettava idea, hih hih!! Voisi olla ihan huikea roikkumassakin jossain. Pitäisi vain saada älyttömän hyvin tuettua.. hmmmm.. Kiitos taas tästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Roikkumassakaan ei olisi muuten hassu.
   Minulla oli aikoinaan kun serkkuni häitä suunnittelin, niin oksia roikkumassa katossa ja niissä pilttipurkeista väsättyjä kynttilälyhtyjä. Rautalangalla kun virittää kattoon niin aikas hyvin pysyy ;)

   Poista
  2. Oi vitsit, tuokin on ihan loistava idea. Täällä mieli raksuttaa miljoonaa... Yläkerran eteinen kaipaisi kyllä niin jotakin...hah hah!!

   Poista
 3. Hienohan siitä tuli! :) Täällä olis kans intoa pyöritelä huonekaluja ympäri, mutta yksin ei jaksa eikä ole sitä ukkoa joka voisi auttaa... Ehkä nakitan jonkun ystäväni joskus avuksi. ;) KIvaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
 4. Varmasti olisi pukeva myös mustana, niin kuin sanoit, vastakohtana kaikelle vaalealle. Ensin katsoin tuota oksaa, että se on jonkun eläimen sarvi ;-D (eikä auta, että on rillit päässä ;-D)

  VastaaPoista
 5. Hieno siitä tuli!
  Muistaiskohan sitä itsekkin jatkaa tuon idean kehittelyä vai meniskö kans metsään hakemaan tarvikkeita :)

  VastaaPoista