perjantai 9. marraskuuta 2012

Lasinalusia

Huomenta vaan kaikille!
Kiitoksia ihanista kommenteistanne edellisessä postauksessani. Niitä on aina yhtä mukava lueskella. KIITOS!

Pikku mies tarhassa joten minä yksin kotona koiran kanssa.
Tänään olin ajatellut ottaa ihan rauhallisesti vaikkakin tuo Joulukadun avajaiset täällä Tammisaaressa lähestyy kovaa vauhtia ja minun olisi tarkoitus hieman ommella pehmosydämiä pitsillä myyntiin.

Meillä täällä etelässä oli pieni pakkanen aamulla.


Tälläiset ihastuttavat lasinaluset sain ystävättäreltäni muutama päivä sitten. Nyt en muista oliko hän tilannut ne Villa31:stä vaiko Quriosasta.


Niissä on mielestäni ihastuttavan vanhan ajan fiilis, täynnä kolhuja :). En tiedä viitsinkö ottaa ne käyttöön vai pidänkö ne vain esillä ;)

Voikaa hyvin. Ja te jotka voitte kuin minä, koittakaa keksiä jotakin mikä saa TEIDÄT voimaan hyvin. Oli se sitten käsityöt tai sohvalla istuminen, ihan sama kunhan TE voitte hyvin.

Ihana huomata että teitä lukijoita on eksynyt luokseni jo noin huima määrä. Ja että jaksatt silloin tällöin jättää tassunjäljen tänne :).

Aurinkoista perjantaita!

Halauksin,


6 kommenttia:

 1. Huomenta.

  Tuota kun osaisi toteuttaa, tehdä joskus vain sitä mikä itselle parhaiten mielihyvää tuottaa. Istua vain sohvalla ja lukea blogeja! :D No, tänä aamuna kävinkin kyllä kävelyllä ihanassa talviaamussa ja sen jälkeen oli vieläkin nautinnollisempaa istahtaa lukemaan teidän kuulumisia ennen töihin menoa.. Iloa päivääsi!

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia itsellesi ihanasta blogista!

  Pitääkin koittaa muistaa tulla joulukadun avajaisiin, pitänee eka selvittää päivä kun en sitä muista, tiedä vaikka onnistuisin sinutkin näkemään ja uskaltaisin itseni esitellä :)

  Ja kiitos! Tässä kovaa vauhtia toivutaan tuosta raskauden jälkeisestä masennuksesta vaikka syksy ja talvi ovatkin kyllä minulle pahinta aikaa.

  Toivottavasti sinäkin jaksat paremmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia sinulle :)
   Joulukadunavajaiset Tammisaaressa on muistaakseni 24.11. Ja siellä Mini-shopin ympäristässä häärää pöllähtäneen näköinen tyyppi eli minä ;) WildShoen takana.
   Toivottavasti jaksat tulla :)
   Nykäise hihasta jos satut näkemään ;)

   Poista
  2. Kiitoksia sinulle tuosta päivästä ja kutsusta tulla moikkaamaan :) Huomasin vain etten pääse joulukadun avaijaisiin :( meillä on silloin nimittäin sukulaislapsukaisen ristiäiset.

   Poista
 3. Hei, blogiystäväni!
  Tarvitsisin taas neuvoja blogiasioissa, joten lähetin sinulle sähköpostia...
  Toivottavasti ok:)
  Haleja sinulle♥

  VastaaPoista