tiistai 20. marraskuuta 2012

Joululaatikko hukassa! ! ! !

Heip hei!
Nyt on sitten joululaatikkoja koluttu lävitte....mutta yksi laatikko on hukassa!!! Ja nyt on ukko 2 vuorokautta töissä enkä minä saa tuolta ulkokellarista raahattua mitään. Saatikka sitten löydä mitään. Paljon tavaraa vielä hukassa :( .

Pikku mies oli viimeisen kerran puheterapeutilla "testissä" täänään. Testi tehty ruotsiksi sekä nyt suomeksi.
Hänen puheen kehitys junnaa vuoden perässä. Eli herra on 3,8 vee ja sananvarasto vastaa 2,8 veen.
Seuraavaksi sitten ilmeisesti psykologilla käyntejä. Neuvola henkiläkunta käy kerran kuukaudessa tarhassa tapaamassa tarha-tätejä ja erikoistarhatätiä. Puheterapeutti oli suositellut meidän ukolle enemmän tarhapäiviä kuin mitä meillä nyt on. Mutta odotetaan ensiksi psykologinlausuntoa. Ei siinä mitään että tarhapäiviä tulisi 5/viikko kunhan ei minun tarvitse niitä maksaa. Meillä soppari nyt 15 pvä/kk 6h/pvä josta me jo maksamme 200€/kk vaikka minun tulot tällä hetkellä 2000€kk pienemmät kun minun ollessa töissä.

Asiasta viidenteen..... jokos teillä tuo joulu tekee tuloaan?! Meillä tekee :). Mutta ihan pikkaisen vaan.

Mitään jouluisia kuvia en teille tänään tarjoa ;)


Tämä lyhty tarttui mukaan viimekertaisesta Karjaan reissulta. Hankittu Säästötalo Latvalalta.
Vitriinikaapista poistin verhot jotka minulla oli ovien sisäpuolella. Jotenkin tuli "siistimmän" näköiseksi koko vitriini ;)


Olen jopa tänään yrittänyt imuroida tätä huushållia kun tuolla eteisessä oli puolet hiekkalaatikon sisällöstä
jostain kumman syystä ;) Mutta on minun vaan hyväksyttävä se tosiasia että sellaiseen urakkaan en ryhdy niinä päivinä kun vointi ei mikään hyvä. Sellainen mitätön asia kuin imurointi tuntui kuin maratonin olisin juossut, hiki pukkas, sydän hakkas ja hengästyin. Täh!! Imuroinnista. Mutta tälläiseksi yksi minun sairauksistani on kehittynyt. Ei vaan kykene enään tekemään arkisia askareita :(. Sitä ei terveenä osaa arvostaa sellaisia pieniä asioita. En minäkään 3 vuotta sitten.
Ensi viikolla minulla labrat. En kestä sitä että oltava 12 tuntia syömättä!!! Tulen todella kiukkuiseksi jos en saa syödä ;). En muista mikä labra kyseessä mutta sen muistan lääkärin puheesta että se on KALLIS labra otettavaksi eikä kaikilla lääkäreillä valtuuksia sellaisen lähetteen kirjoittamiseen.

Nyt olenkin istunut koneella liian pitkään ilmoittaa tuo selkä, jotkenka toivotan teille kaikille vierailijoilleni oikein ihastuttavaa tiistaita.


Halauksin,4 kommenttia:

 1. Mukavaa tiistaita myös sinulle ja jaksamista!

  VastaaPoista
 2. Joulu tulee pikkuhiljaa !Multakin on hukassa osa joulujutuista kun remontin takia on tavaroita pyöritelty viime joulun jälkeen ;) iloa tiistai iltaasi ♥

  VastaaPoista
 3. Äh, onpa sinulla paljon vastuksia kertynyt! Tsemppiä ja parempaa vointia!

  VastaaPoista
 4. Jaksamista sinulle!!! :))
  Meilläkin joulu alkoi hiipiä kotiin juuri eilen...Hyasinttejen aika, oksia koristeltu hopeapalloilla, askartelua ja piparkakkutalon suunnittelua. Tänään pitäisi sitten talo rakentaa :)
  Hauskaa keskiviikkoa!! :)

  VastaaPoista