keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Kiitos haleista :)

Siis niiiin mahtavaa lueskella edellisen postaukseni kommentteja teiltä kaikilta ihanilta lukijoilta.
Ajatella miten pienestä se on kiinni että saa jonkun tuikituntemattoman masentuneen rantaruottalaisen hyvälle tuulelle. Siis ihan aikuisten oikeasti, kun lueskelin teidän ihania kommentteja, minulle tuli todella ihanan rauhallinen mieli :D
Te taidattekin olla minun terapeuttejani ;)

KIITOS TEILLE !







Olethan muistanut osallistua arvontaan täällä blogissa ?! Mukaan arvontaan pääset vaikkapa tästä.

Nyt taidankin heittää jalat sohvalle ja selailla sisustuslehtiä ammentaakseni itseeni inspiraatioita jouluksi. Kyllä luit oikein. Siinä lukee todellakin joulu :).

Mukavaa keskiviikkoa teille!
Olette mahtavia :).


'Halauksin,


18 kommenttia:

  1. Mieheni ihmettelee tätä piirrettä meissä naisissa. Siis, että avaudutaan aika yksityisistä asioista vieraille ja saadaan tukea ja lohtua siitä, että joku jakaa samat tunteet! Ehkä miehillä se ei toimi, itse pidän sitä tärkeänä! Hyvä, jos olosi koheni! Jatkossakin jaat vaan rohkeasti tuntemuksiasi, niin kuuntelijat ja lohduntuojat ovat täällä lukijoissasi valmiina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se taito puuttuu miehiltä.
      Meillä naisilla onneksi on se taito. Tuntemuksiaan ei pidä pidätellä sisällään, siellä paha olo vain paisuu ja paisuu.
      Tosella ihanaa että olette olleet tukena. Siitä olen todella iloinen ja tavallaan yllättynytkin hieman.

      Poista
  2. Meillä sama juttu, kun mitä Henkkumaaria tuossa ylempänä sanoo, mies ihmettelee, miten me naiset jaamme intiimeitäkin ja yksityisiä asioita ventovieraillekin, hih :)

    Ihana kuulla, että sulle tuli hyvä mieli "meidän" kommenteistamme. Minullekin tämä bloggailu, tuunailu ja muut sisustusjutut ovat sitä parasta terapiaa! Ja olipas muuten lohduttavaakin lukea noita aiempia saamiasi kommentteja...miten monet meistä täällä samojen asioiden kanssa kamppailemmekaan!

    Mukavaa syyspäivää Sinulle Erika! Minä maalaan tuon uusimman aarteen toistamiseen, jahka saan pikku neidin tarhaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kiitoksia paljon ihanat omat psykiatrini ;).
      Monesti sitä ajattelee olevansa ainoa ihminen jolla näitä alamäkiä on mutta eihän se niin olekaan.
      Osottelen innolla lopputulosta :)

      Poista
  3. Hieno maailma tämä blogimaailma. Täältä saa kannustusta ja lohdutusta aina, kun sitä tarvitsee. Paikalla on aina auttavia ihania sydämellisiä ihmisiä.

    Kauniit kuvat ja ihanat kynttilänjalat!

    Voimahalit♥!

    VastaaPoista
  4. Voimia ja rutistusta elämään minäkin sinulle toivon.Syksy on varmaan monelle aika masentavaa aikaa,kun on pimeetä ja kylmää.Ja onhan elämässä niin miljoona muuta asiaa,mitkä voi pistää mielen synkäksi.Ongelmien kanssa ei kuitenkaan olla yksin.Iloa saa vaikka jouluisista ajatuksista=)
    Sulla on kyllä äärettömän kaunis koti.Halauksin=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla syksyn lisäksi valitettavasti nämä selkäkivut ja fibromyalgia kivut joiden kanssa olen nyt taistellut muutaman vuoden putkeen. Ja pitkään sairastelun seurauksena tulevat sitten kaikki muut arkiset asiat lisäksi.
      Kiitos ystäväiseni.

      Poista
  5. No niin,kyyneleet läks virtaamaan :) Ihana kuulla ,että oot hyvillä mielin <3 Iso halaus <3
    Joulua oon minäkin aatellut,sitä on kiva laittaa,nyt kun taas on sillain voimia että jaksaa. Nettipuoteja selasin eilenkin yli puolenyön,aina löytyi kaikkea niin ihanaa...Lahjoja lapsille myös mietinnässä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja kiitos Nina sinulle siitä että tarjouduit "kuuntelemaan" minua ihan privaatistikin. Arvostan sitä suuresti. Sinulla kun on tästä omia henk.kohtaisia kokemuksia. Aivan varmasti tulen vielä purkamaan tuntemuksiani ja kyselemään sinulta hieman neuvoja siitä miten sinä olet onnistunut "elämään" tämän kaiken kanssa.
      Joulun suunnittelu vie ajatuksen muualla kivuista ja masennksesta ;)

      Poista
  6. Ihanaa jos voimme auttaa ja tuoda piristystä elämääsi.Joululehtiä minäkin selailen (vanhoja), odotan kovasti Toivekoti ja Puutarha lehteä 19.10 ilmestyy ja siinä on jo jouluisia juttuja mukana.Piristäviä lukuhetkiä ja jouluisia ajatuksia!Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että joukossamme on ihmisiä jotka omista huolistaan huolimatta ovat valmiita "auttamaan" toisia.
      Minulle kun on aina sanottu että suomalaiset eivät avaudu toisilleen, Poikkeuksena me ruottalaiset. Mutta nyt ihan omin silmin olen nähnyt sen että asiahan ei niin ole.Tiedän jatkossa kun joku väittää toista, kumota väitteen.
      Kohta se lehti ilmestyy ;)

      Poista
  7. Blogimaailma on kyllä älyttömän terapeuttinen yhteisö. Itse vähän arastelen itsestäni mitään jakaa, mutta on ollut ilo seurata muita, joilla rohkeus riittää itsestään kertomiseen ja miten upea vastaanotto on ollut. Kyllä täällä on eräitä kertoja oltu kyyneleet silmissä ilosta muiden vuoksi :)

    VastaaPoista
  8. Heippa Erica! Löysin juuri viikko sitten blogisi, ja ihmettelin heti, miten tällä naisella riittää energiaa näin paljon; blogisi on täynnä aivan ihania ja herttaisia juttuja, joita olet omin käsin tehnyt. Siksi olinkin hämmästynyt, kun luin eilisen juttusi, ja piti heti kommentoida kirjoitustasi, mutta pikkuinen vieressä muutti suunnitelmia ja kone jäi loppuillaksi taustalle.

    Olin joka tapauksessa kirjoittamassa, että aivan valtavan hienoa, että kerrot tunteistasi näin suoraan etkä kaunistele liikaa elämääsi ulkopuolisille. Tuntuu, että itsekin sorrun kaunistelemaan elämääni, vaikka eihän tämä todellakaan aina herkkua ole. Mutta kuten kirjoitit, onneksi elämässä löytyy syy, minkä takia nousta sängystä myös huonoina päivinä. Meille syntyi muutama viikko sitten pieni prinsessa, joka todellakin toi taas yhden syyn, miksi jaksaa arjen harmaudessakin!

    Linkitin blogisi oman blogini sivuille, ja jatkan juttujesi seuraamista. Sinulla on todella hyvä sisustussilmä, ja ihania ideoita, joista saan varmasti hyviä ideoita meidänkin kotiin - ja toivon mukaan ehdin myös niitä joskus toteuttaa ;)

    Jaksamisia syksyyn ja joulun odottelu tosiaan helpottaa pahimmassa syksyn pimeydessä eteenpäin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa joukkoon :).
      Kaikki nämä puuhasteluni ovat olleet minulle enemmänkin terapiaa jotta en jää vain istumaan ja säälimään itseäni ja tunnustelemaan miten kurjalta kaikki vaikuttaa ;)
      Onnea pikku prinsessan johdosta Hän tuo mukanaan paljon iloja ja todellakin syyn nousta sängystä.
      Kiva kun jätit jalanjälkesi niin tulen piipahtamaan blogissasi :)
      Kiva jos olen voinut/voin tarjota ideoita joita sitten voit toteuttaa omalla tavallasi.

      Poista
  9. Niin ihana koti sinulla *huokailee ihastuksesta *

    VastaaPoista